Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.275
- 1.442
- 493
Alan yatmış.
Kimi alacaz lan biz kimiiiiiiiii
Açıklama yapın ulaaan
Kimi alacaz lan biz kimiiiiiiiii
Açıklama yapın ulaaan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri dön köyüne
Yeni orta sahamızda gelmiş
Kör ölür badem gözlü olurBelhanda gecen seneden linc ediliyordu.Daha maca cikmadan 10 numarayi aldi diye kiyamet kopmustu.Bugun birden herkes Belhandaci oldu.Gidince mi kiymete bindi?
Dursun dönemi Asamoah, Ibrahimovic diye insanlar beklenti icine girdi.
Cengiz döneminde ise Modeste ve Alan yalanlari ile kandirildik.
Ondna değil kıymet görmesi. Gönderip yerine adam almayacaklar. Gomis ornegindeki gibi. 6 ay ayağı kırık adamın dönüşünden medet bekleyeceğiz. Ki benzeri oyuncuda değil emre.Belhanda gecen seneden linc ediliyordu.Daha maca cikmadan 10 numarayi aldi diye kiyamet kopmustu.Bugun birden herkes Belhandaci oldu.Gidince mi kiymete bindi?
üstad smdı bu adam gelir iyi performans gösterirse ne diyeceksin. benceGeri dön köyüne
Galatasaray Düşmanlarının .........
Burdisso ve hayrovic ide unutmayalımAysal döneminde Sneijder ve Drogba gibi gerçek dünya yıldızlarını alıyorduk.
Nerden nereye!
Bana kızan arkadaşlar buyurun; şu an paylaştığınız tüm habercilerden önce verdim bilgiyi.
#10 Younès Belhanda - Futbol Takımı / Teknik Kadro
Hala bana sallayan olursa söverim cidden.
Cnn?paylaşmayın arkadaş şu kolpacıları
Tebrik ederim bu adam en fazla chedjou olur kimisi çok beğenir kimisi yerin dibine sokar ötesi olmazüstad smdı bu adam gelir iyi performans gösterirse ne diyeceksin. bence
böyle peşin hukumlu olmak yanlıs