Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Le Mundo Sport u savunan arkadas vardi dün , cok guvenilir bir kaynak olmadigini demistik ??

@Yasin Kaçar

Benim le mundoyu savunduğum yok güvendiğim bir kaynaktır dedim ve hala da öyledir her haberleri doğru çıkacak diye birşey de yok her haberi doğru çıkan bir tane kaynak gösterebilir misin bana gösteremezsin ayrıca o cumhur denen kişinin haberinin gerçek olup olmadığı da meçhul

Ianis'i begenmeyenler Belhanda gibi bir kazmanin arkasinda agliyor.

Ulan bu cocugun damarlarinda Hagi kani var, Hagi nin oynadiginin %10'unu oynasa bile yeterli bizim icin. Cocuk sag ayak sol ayak fark etmeksizin frikik atiyor yav, Belhanda kazmasinin daha kaleyi bulan frikigi yok 1,5 senedir.

Muhtemelen Gonzo forvet alirsa Alan'i yollar.Muhtemelen yatar o is.O kadar para dokmeye gerek yoktu zaten.Marcao gibi birini bulsunlar iste.

Benim le mundoyu savunduğum yok güvendiğim bir kaynaktır dedim ve hala da öyledir her haberleri doğru çıkacak diye birşey de yok her haberi doğru çıkan bir tane kaynak gösterebilir misin bana gösteremezsin ayrıca o cumhur denen kişinin haberinin gerçek olup olmadığı da meçhul
Kongre uyeleri de arayip sormus, adam O ne Fransiz bir gazete mi demiş cevap olarak. Bu tarz kolpa facebook hesaplara guvenmek esittir Fotomac , Fotospor gazetelerine inanmak gibi. Haksizmiyim? Ben bosuna demedim yalan haber yapiyorlar diye.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu saatten sonra Emenike gelse raziyim

akibetleri ne olacak ? list

maicon
serdar
fernando
eren

yaziniz

Aynen çok güvenilirdir. Sanırım sen yönetiyorsun sayfayı. Falcao Galatasaray da 10 ocak da istanbulda diyende bendim zaten. Reklam yapıyorsan lütfen başka yerde yap zaten yeterince troll var.

İlk defa tanımadığım birisine gıcık oldum sosyal medyada. Sanki Galatasaray'ı kerizliyorlar da gitme haberleri çıkınca rahatsız oluyor havası var Manu'da. Bu tavrı rahatsız ediyor. Belhanda'nın gitmesine üzülecek gibi. Gitsin, kulüp değiştirecek alt tarafı. Neden rahatsız oluyorsun ki?

İlk defa tanımadığım birisine gıcık oldum sosyal medyada. Sanki Galatasaray'ı kerizliyorlar da gitme haberleri çıkınca rahatsız oluyor havası var Manu'da. Bu tavrı rahatsız ediyor. Belhanda'nın gitmesine üzülecek gibi. Gitsin, kulüp değiştirecek alt tarafı. Neden rahatsız oluyorsun ki?

Belhandanin arkadasi zaten adam

gittikten sonra bizimle ilgili pek fazla haber paylasmaz

nece kardes bu ne anlatmis bu kel

Fernandesin yanına Almeida iyi gider Galatasaray Düşmanlarının .........
Ianis'i begenmeyenler Belhanda gibi bir kazmanin arkasinda agliyor.

Ulan bu cocugun damarlarinda Hagi kani var, Hagi nin oynadiginin %10'unu oynasa bile yeterli bizim icin. Cocuk sag ayak sol ayak fark etmeksizin frikik atiyor yav, Belhanda kazmasinin daha kaleyi bulan frikigi yok 1,5 senedir.
Ianis asla Galatasaray seviyesinde degil birak Galatasarayi super lig seviyesinde degil Hagi kani akiyo diye oyuncu alinmaz, Realde Zidane'in cocugunu almisti simdi ispanya 2.liginde dusmemeye oynayan takimlarda surunuyor

Belhandanin arkadasi zaten adam

gittikten sonra bizimle ilgili pek fazla haber paylasmaz

Yok haber paylaşmasına gıcık olmadım. Belhanda Galatasaray'dan gidecek haberleri çıkınca 'rahatsız oluyor'. Niye ki? Sana ne oluyor ulan? Gidecekse gidecek, alt tarafı kulüp değiştirecek. Buna rahatsızlık duymak neden?

Kongre uyeleri de arayip sormus, adam O ne Fransiz bir gazete mi demiş cevap olarak. Bu tarz kolpa facebook hesaplara guvenmek esittir Fotomac , Fotospor gazetelerine inanmak gibi. Haksizmiyim? Ben bosuna demedim yalan haber yapiyorlar diye.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Miş la muş la olmaz bu işler dursun özbeğin kendi sosyal hesapları yokmu ordan niye açıklama yapmıyor ayrıca haber balon olabilir itirazım yok tekrar söylüyorum her haberi doğru olan bir kaynak bulamazsın ayrıca le mundo yu fotomaçla asporla falan kıyaslamam bile

:sick:

Muslera
Mariano maicon ozan linnes
Fernando selcuk badou
Feghouli sinan onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt