Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar aziz yetersizine nasıl oluyorda üçbuçuk milyon borç oluyor..Lan bu adam ne zaman geldide bu kadar alacağı var..hiç para vermemişler ki bu adama..
Açıklama yapmadıklarına göre çıkan haberler doğru..

Allah sizin belanızı versin cengiz ve albayrak..

Ulan hiçbir bk bilmiyorsanız bjk ile tolgay takası yapında hiç olmadı o şerefsiz şikeciler avucunu yalasın..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ercan benim 3.5 yaşında bir oğlan var takım tutmaması için büyük uğraş vereceğim daha doğrusu fanatik olmaması için.. Resmen hayat kalitemizi 2 tık aşağı çekiyor bu fanatizm..
Sen yapmazsan ben yaparım Akif boşuna uğraşma çocuk şimdiden cimbom diye yanıyor

Renato agusto muthis bir oyuncu , ben pek para harcanmasina karsiyim ama standart uzeri bir adam , makul bir maliyetle elde edilirse minimumda lincoln katkisi verir

Kardeşim Fellaini, Nani ve RVP olayını ben hiçbir zaman demedim. Mesajları bul getir koy önüme. Yunus Emre Kılınç mı ne varmış daha önceden onun muhabbetini bana getirip durmayın sürekli lütfen.

Lingard olayını da geçen açıkladım tekrar söylüyorum. Geçen yıl Mou adamı oynatmayınca kiralar mısınız denildi hayır dendi bitti. Ben o günde bunu söyledim. İsteniyor anlaşılacak demedim. İstendi hayır dediler bitti. Remy olayında da Remy'de GS'nin bana ilgisi var dedi ama bizimkiler alamadı. Bitti bu kadar. Zırt pırt aynı olayları öne çekeceğine az önce dediklerime bak. Anca geçmişi konuşuyorsunuz. Ben şu oluyor dediğimden sonra yarım saat sonra herkes bu oluyor diye haber giriyor mu girmiyor mu.

Tatava yapmayalım lütfen.

Kim geliyor kim gidiyor acikca yaz o zaman

Belhandanın ayrılmak istediğine gram inanmıyorum aynı gomisin gittiği gibi yönetim zorla gönderdi. Rodrigues bile açıkladı Galatasaray'ın menfaatleri için gidiyorum diye. Adam oyuncu satmak peşinde şampiyonluğu satmış yalancı,sahtekar bir başkanla karşı karşıyayız.

Forvette, B10, Marcao veya Alan da tikirti sikirti hala yok degilmi rengolar? Sabahtan beri isten gucten giremedim. Simdi girme imkani buldum.

Dw3ZLbMWsAEs6lo

Herkesi sattık Cengiz’in anası ile aponun anası forvette oynasın artık

Belhanda gidecekse 1-2 gün içinde gitsin yoksa yerini dolduramazlar R.Augusto 10m falan kazanıyor nereye alıyorsun

Her ne kadar yönetimimiz haysiyetsiz,yalancı,kumarcı,üç kağıtçı,lafbaz,utanmaz,iş bilmez,pişkin,boş konuşan insanlardan oluşsa da hakaret etmeyelim.

Serdar aziz yetersizine nasıl oluyorda üçbuçuk milyon borç oluyor..Lan bu adam ne zaman geldide bu kadar alacağı var..hiç para vermemişler ki bu adama..
Açıklama yapmadıklarına göre çıkan haberler doğru..

Allah sizin belanızı versin cengiz ve albayrak..

Ulan hiçbir bk bilmiyorsanız bjk ile tolgay takası yapında hiç olmadı o şerefsiz şikeciler avucunu yalasın..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan renkdaş. O 3.5 milyon serdarın bu yıl ve gelecek yılki alacağı para toplamı. Yani adamın oynamadan alacağı parayıda hesaba katıyolarki, beleşe fenere verince tepki olmasın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda giderse çift forvet oynaeız diyenler var arkadaş forvet mi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt