- 3 Haziran 2015
- 53.835
- 61.821
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şükrüyle apo yapıyor o işi sözde ftnin adamlarıArkadaş siz başka dünyada falan mı yaşıyorsunuz ?
Hoca daha ne yapsın taraftara 3 diyor 3..
Aslında taraftara değil kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı o 3 işaretini yönetime yapıyor..
Ne yapacak hoca gidip oyuncularla anlaşma klüpleriyle anlaşma mı yapacak onu mu bekliyorsunuz siz ?
O bile olmayacak. Sey buldunuz kilsizini ariyonuzAlan çok boş bir transfer olacak
Tepe izin vermezse nasıl olacak o iş? yahu anlamıyor musunuz adamlar hocayı da köşeye sıkıştırmak istiyorlar..şükrüyle apo yapıyor o işi sözde ftnin adamları
tepe izin vermiyosa neden istifa etmedi halaTepe izin vermezse nasıl olacak o iş? yahu anlamıyor musunuz adamlar hocayı da köşeye sıkıştırmak istiyorlar..
Tepe izin vermezse nasıl olacak o iş? yahu anlamıyor musunuz adamlar hocayı da köşeye sıkıştırmak istiyorlar..
tamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyorHoca köşeye sikismaz bencede amaç o hoca istifasini sunar tahminim ama yönetim o gün gider yönetim gidic artık kongrede dursundan bile kötü hezimet alacak bunlar