Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş siz başka dünyada falan mı yaşıyorsunuz ?

Hoca daha ne yapsın taraftara 3 diyor 3..

Aslında taraftara değil kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı o 3 işaretini yönetime yapıyor..

Ne yapacak hoca gidip oyuncularla anlaşma klüpleriyle anlaşma mı yapacak onu mu bekliyorsunuz siz ?
şükrüyle apo yapıyor o işi sözde ftnin adamları

Forvet alınmamasından ziyade yalan söylenmesi insanların bu kadar büyük tepki vermesine sebep oluyor.Sezon başı iki forvet alacağız dedin tutmadın,devre arasına kısa süre kala yine benzer söylemlerde bulundular henüz icraat yok.En baştan çıkıp arkadaşlar Eren’le devam edeceğiz ya da altyapıya yöneleceğiz vs diyerek düzgün bir açıklama yapsalardı tepki daha az olurdu.

Bugünde boş geçildi tahmin edildiği gibi.Böyle bir yönetim için tesekkürü bir borc bilmeliyiz.

Bu gidisle yonetim baya kufur yiyecek yakinda, az kaldi zaten 4.5 aydir sabrediyoruz.

hayatımda bu kadar yeteneksiz transfer yapamayan bi yönetim görmedim ellerinde 20 milyona yakın para var bedava alanı getiremediler bu kadarmı zor kim yapıyo bu transferleri

Belhanda gitmek istemiyormuş,lan oynamak da istemiyor ki gamsız....

Son düzenleme:
Renato Augusto

+ Pas
+ Dribling ve top tekniği
+ Uzaktan Şut

Sen gel LAN... Gözünüz gerçek bir 10 Numara görsün.

Balotelli nijie demba ya fitim ben

Muslera
Ozan Maison Marcao
Fernando
Mariano Feghouli Ndiaye Nagatomo
Balotelli Nije

Yedekler
Ryan Donk
Yunus Akgün
İsmail Çipe
Emre Taşdemir
Henry Onyekuru
Martin Linnes
Demba Ba

Augusto gelirse en az 10 assist yapar... Çokça penaltı yaptırır ayrıca. Herif de çok teknik bilekler var. Ayrıca uzaktan şut'u da iyi atar.

Tam bir Joga Bonito Oyuncusu

Transfersizlik beni cok etkiledi yav, saatlerdir Ibo dinliyorum efkarli efkarli.

DwTwU4SWsAAUva2.jpg:large

7 aydır forvet alamıyorlar başkanım

Hoca köşeye sikismaz bencede amaç o hoca istifasini sunar tahminim ama yönetim o gün gider yönetim gidic artık kongrede dursundan bile kötü hezimet alacak bunlar
tamam da madem dediğiniz gibi hanedar apo oyuncuyla anlaşıyor başkan izin vermiyor
galatasaray'ın kötülüğü için çalışan adamların emrinde neden hocalık yapıyor hala ft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt