Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah cezanizi versin be. 23 ARALIK'TA SIVASSPOR'u 4-2 yendik. Bugün 14 OCAK ama hala TRANSFER yok!

Amatör herifler hic bir sekilde calismamis. Kumar masasindan kalkacak, uyanacak, transfer yapacak. Ölme esegim ölme.

Cok yazik be. Galatasaray bir kac kisinin elinde oyuncak oldu. Fatih Hoca disinda güvenilecek kimse yok.

Allah belanızı versin. Utanıyorum sizin rezil yönetiminizden. Yazıklar olsun yalancılar.

boş boş hayal kuracağımıza boştaki oyunculardan seçmece liste çıkarıp şimdiden kulübe yollayalım. boştaki oyuncuları bile ancak 2 haftada alabilir bizim beceriksizler.

Reyis 10 yıl önceye bakacaksak ben de Ronaldinhoyu önereyim bari
Üzdün reis... Ronaldinho 31 yaşında olsa niye olmazsın.

Tamam elbette Leverkusen zamanı Agusto yok.. biraz yaşlandı ve hız kaybetti...ama tecrübe ve oyunu görüşü kazandı.

Ayrıca son 2 yıl yine performans da çıkış yakaladı.

Benzine mazota zam geldi... Mustafa Kıbrısta bu durumu kutlarken, Apo Aksaray meyhanelerinde bu duruma içerek tepki gösteriyormuş. Sizde burada transfer bekleyin.

Gomis 10 milyon alsaydı da kalsaydı keşke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan şaka maka yarın resmi maç var ve kadroda 0 forvetimiz var emeği geçenleri saygıyla anıyorum, Resmen güle oynaya alacağımız şampiyonluğu b.k yoluna götürüyoruz.

Semih Kaya ve Emre Colak'i alip transferi kapatirlar.

Pandev-Dzemaili gibi iki tane uyduruk menajer önerisi ve komisyon transferi gelirse gelir. Bu Penbaba öyle bir isim mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt