Nedim Tokuyucu
İmparator
Takimin yarisi sakat olmasa aslinda iyi takimimiz var
Para mi siciyoz.... öyle olsaydi Lukebakio yu tutardik@Musap Aydinli 5 m euro verir heralde dusseldorf
Para mi siciyoz.... öyle olsaydi Lukebakio yu tutardik. zar zor berishayi kiraladik 6 mioluk opsiyon ile
Ahhh ahh
13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.
Düsseldorf belediyesiyle felan calisiyorlar + bir kac elektrik sirekti felanSahiplerinin koçla iş ortaklığı var mı bakmak lazım O zaman 10 m bile verirler![]()
Teknik ekip de teknik ekip. Şampiyonluk kutlamalarına gelmeyen adamı bende takımda görmek istemezdim. Brugge alırken akıllı galatasaray aptal. Az biraz empati yap. Geçmişte ne olmuş nasıl sorunlu bi adammış tekrar bi hatırlamaya çalış
13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.
Ben de bu sene şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.Su sampiyonluk bi gelsin ,forumda rezil edeceğim çok kişi olacak.bakalim delikanlılı gibi gezinecek mısınız forumda yoksa transfer dönemlerinde fener transferlerini bjk transferlerini övüp,sezon başlayınca fener galibiyetinde foruma mi damlayacaksiniz yine, her halukarda rezil edeceğim,bu foruma da giremeyeceksiniz bi daha sarı-lacivertli bit sürüsü,bjkli it sürüsü
Yaşnız harbi garibansınız. Önceki satışlara bakayım dedim hiç yüksek satış yok. Kulüp türk kulübü gibi işletiliyor anlaşılanDüsseldorf belediyesiyle felan calisiyorlar + bir kac elektrik sirekti felan
![]()
Die Strategiepartner der Saison 22/23 | www.f95.de
Düsseldorf Turn- und Sportverein Fortuna 1985 e.V. - Deutscher Meister 1933, DFB-Pokalsieger 1979, 1980www.f95.de
Gariban kulübüz![]()