GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 85

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
85/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS'nin aldigi Da Costa, hatta Diego bile bizde 6 ay is gorurdu. Hic kimseyi alamiyorsaniz onlari tutup getireydiniz.

Stoper hattina bak:
Her mac 404 veren Marcao
Ozguveni sifira inmis urkek oynayan Ahmet
16 yasindaki Emin Bayram
En bombasi: Asli yeri DOS olan Donk takimin en iyi stoperi konumunda.

Su stoper hatti yuzunden her mac yuregimiz agzimizda mac izliyoruz.

manchester united'in rojosu kendi memleketine dönmüs estudiantes kiralamis.

sheffield united 26 milyona orta saha almis.

13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.

13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.

Forumda dahi kalsın diyen varsa dahi bir elin parmağını geçmez. Yapacağımız fiyatına bakmadan satmaktı.

Teknik ekip de teknik ekip. Şampiyonluk kutlamalarına gelmeyen adamı bende takımda görmek istemezdim. Brugge alırken akıllı galatasaray aptal. Az biraz empati yap. Geçmişte ne olmuş nasıl sorunlu bi adammış tekrar bi hatırlamaya çalış

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aktif futbol oynayan kiralık oyuncuya nasil sezon sonuna kadar izin verilebiliyordu yahu FIFA adamın gotunden kan alır öyle birşey olabilir mi ya. İyianasini sarayın diattayi versinler birine kiralık opsiyonlu takimi sen git afrikada gez futbol senin neyine desin

Su sampiyonluk bi gelsin ,forumda rezil edeceğim çok kişi olacak.bakalim delikanlılı gibi gezinecek mısınız forumda yoksa transfer dönemlerinde fener transferlerini bjk transferlerini övüp,sezon başlayınca fener galibiyetinde foruma mi damlayacaksiniz yine, her halukarda rezil edeceğim,bu foruma da giremeyeceksiniz bi daha sarı-lacivertli bit sürüsü,bjkli it sürüsü
Ben de bu sene şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.
Ne fbliyim ne de transfer övdüm.

Herkesin fikri kendine.

Hem bir şampiyonluğun emareleri olur. Öyle maçlar oynanır ki, kıvranırsın 89 dk. sonra biri çıkar olmadık bir gol atar o 3 puan sene sonunda seni şampiyon yapar.

Biz öyle gol atmayı bırak en az 3 kere böyle puan verdik.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri