Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
O 7.5M stoper icin ise Marcao seneye sepetleniyor demektir...
O 7.5M stoper icin ise Marcao seneye sepetleniyor demektir...
Ne bilem ama Mvila mantikli geliyor. Nzonzi olmadi bir de yanindakini deneyek demis olabilirler.sence kim ugur heis
Bu adam diyorlar
![]()
Pape Abou Cissé - Oyuncu profili
Pape Abou Cissé ➤ 1 Mar 2026'den beri kulüpsüz ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 14 Eyl 1995, Pikine, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
Gelirse Luyindama ile müthiş ikili olurlar
UK'nin dediğine göre simdi veremeyiz sene sonu gelin konuşalım demişler. Samatta olayı muhtemelen boyle.Ben hala Diagne'ye neden 13 milyon ödediğimizi sorguluyorum. Dünyada başka forvet mi yoktu da Diagne malına 13 milyon ödedik? 10 milyona Samatta alınabilirdi. Belki alsaydık şu an gol kralıydı. Seneye yüksek paralara satardık.
Keşke Kaan Ayhan olsa da 7,5 milyona vermezler maalesef. Şu an en az 10 milyon eder o adam.Kaan Ayhan çok mantıklı olur hem stoper hem ön libero hem sağ bek tam joker
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ciplak kosarimKaan Ayhan galiba
Kısaca: mal olduğumuz için.Ben hala Diagne'ye neden 13 milyon ödediğimizi sorguluyorum. Dünyada başka forvet mi yoktu da Diagne malına 13 milyon ödedik? 10 milyona Samatta alınabilirdi. Belki alsaydık şu an gol kralıydı. Seneye yüksek paralara satardık.