GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 35

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
35/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim TR'de muhabir olmak muazzam meslek.
GS yarin genç bi oyuncu aciklayacakmis. Habere gel cay demle.
Bu Yakup Cinar bugüne kadar neyi bilmiş yav. En son Onye'ye 1.5 yıllık kiralık demişti...

Bir şey merak ettim. Biz bonservisle sattığımız herhangi bir futbolcunun maaşını veriyor muyuz? Kiralıklar okay ama bonservisle sattıklarımız arasında maaşının belli bir bölümünü ödediğimiz var mı şu anda acaba?

EPYCKmyX0AE1wrD

Luyindama'nin kardesini kiralayalim

Ben hala Diagne'ye neden 13 milyon ödediğimizi sorguluyorum. Dünyada başka forvet mi yoktu da Diagne malına 13 milyon ödedik? 10 milyona Samatta alınabilirdi. Belki alsaydık şu an gol kralıydı. Seneye yüksek paralara satardık.
Sponsorluk kolay mı yahu illaki bir bedeli olacak.
Son 5 senede borcun 10'da 1'i kadar fonlamışız adamları.
Diagne
Donk
Eren

Ne güzel hayat

Kazimcan karatas işte,boludaki çocukta olabilir .ama kazimcan icin hocanin 5 -6 sene bekleyecegini sanmam emre kilinctaki gibi

Monaco, Belhanda'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Galatasaray ise oyuncunun maaşının büyük bölümünün Monaco tarafından karşılanması talebinde bulundu. Taraflar tekrar bir araya gelecek. (L'Atlas)

Beyler biraz konu dışı olacak ama dışarıda bağırışlar duydum. Dedim çocuk mu bağırıyor diye açtım pencereyi biraz dikkatli dinledim. Kedi bağrıyormuş. Ama nasıl bağırıyor sanki acı çekiyormuş gibi. Yemin ediyorum nerede olduğunu bilsem evime alacaktım. İçime oturdu o bağrışları duyunca. Kafayı yemek üzereyim, uyku tutmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri