GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 36

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
36/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biraz konu dışı olacak ama dışarıda bağırışlar duydum. Dedim çocuk mu bağırıyor diye açtım pencereyi biraz dikkatli dinledim. Kedi bağrıyormuş. Ama nasıl bağırıyor sanki acı çekiyormuş gibi. Yemin ediyorum nerede olduğunu bilsem evime alacaktım. İçime oturdu o bağrışları duyunca. Kafayı yemek üzereyim, uyku tutmadı.
istersen bi kontrol et ama çiftleşme dönemlerinden dolayı da bağırıyor olabilirler reis. özellikle erkek kedilerin kafayı kırdıkları zamanlar

L77QtwRX_400x400.jpg

maxresdefault.jpg

atari salonuna gittiğimde her daim bu dedeyi alırdım. kolu sola çekip sadece yumruğa basarak dört yumrukta işi bitirirdin. jetonun hakkını verirdik sayesinde

istersen bi kontrol et ama çiftleşme dönemlerinden dolayı da bağırıyor olabilirler reis. özellikle erkek kedilerin kafayı kırdıkları zamanlar
benim kedi şu anda bi tane dişinin peşinde dolanıyor. akşam üstü eve gelip yemegini yedi yine dışarı çıktı kral. dün de gece 3 gibi kapıya geldi ben de eve gelecek diye kapıyı açtım meger dişiyi takip ediyomuş yüzüme bile bakmadı pezevenk

Acaba yaz donemindeki gibi gelen giden son dakikalarda mi aciklanacak diye soruyorum kendime yoksa stoper falan gelmeyece mi? Iyimser olmak boyle birsey herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri