GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 75

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
75/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komplo teorisi yapayım biraz hoca ile mustafa cengizin arası açıldı ve kapanmayacak bu bir gerçek acaba yönetim transfer yapmayım alınacak sonuçlara göre hocanın sözleşmesini fesih edebilirmi. toplantıda 30 transfer yaptık sivasın arkasındayız dedi başkan ve lafı soktu hocaya bu yazıda burda bir komple eorisi olarak dursun . gönül tabiki böyle birşey istemez ama aklıma gelmiyor değil.

mustafa cengiz transfer yapmaz. damat trabzon'u şampiyon yapmak için diğer kulüplerin başkanlarının kulağını çekmiştir!

EPj2dOsXkAIcENJ

Akşam 6'ya kadar bildirmek zorundalar kimlerin gittiğini. Zorunluluk olmasa mesela şöyle 3 gün daha falan olsaydı son güne, bizimkilerin 3 gün boyunca gıkları çıkmayacaktı demek ki şu pişkinliğe bakın

Çok önemli bir astrolog ziyaretimize geldi bugün, kendisiyle sohbetimizde Galatasaray'ı ve transfer gündemini de konuştuk.
Bugün akşam ezanına kadar çok önemli gelişmeler olacağını söyledi.

Da Costa da gitti..Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın bir defans alın ki lemina donk oynayalım deplasmanda seri ile olmayacak buradan şimdiden söylüyorum .akılsız marcao genç ahmet Çalık ve orta saha donk ile maçlara çıkıyoruz onyekuru gelince defansa daha az yardım olacak merak ediyorum ne yapacak hoca
da costa ismi bizle geçtiğinde burda yerden yere vurulup hocaya laf attı bir sürü kişi 33 yaşındaki adamı ne yapacağız çöp bu falan denmişti.

38 yaşındayım oyuncu satma ve alma konusunda bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Belhanda, feghouli tamam çok iyi değiller ama sonuçta iki yıl üstüste şampiyon takımın banko oyuncuları, öyle yada böyle katkı vermişler. Çok rahat satabilmeliyiz. Diagne gol kralı olmuş rekor kırmış nasıl satılamaz ve değeri bu kadar düşürülür. Nzonzi Kiralık adamı kiralık yolluyoruz böyle saçmalık mı olur? Sene sonu maicon, babel, diagne, nzonzi, ozonfor dönecek. 21 yabancı var. 3 sağbek var stoper yok. Bu nasıl plansızlık? Diagne yi çağır geri oynasın elalemin sakat kiralık forvetine bu ısrar niye ? Ben şampiyonluk konusunda bu yıl gerçekten ümitsizim. Olamayız bu kadro deplasmanlardan çıkamaz malesef, zaten bu kadroyla şampiyon olursak, terim’in heykelini diksinler kulübe.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp. #MustafaCengizistifa.

kayyum atanmamış mıydı kulübe ya ne oldu mahkeme sonucu falan devam ediyordu değil mi yönetim düşse şöyle Mayıs'ta yeniden seçim alma zorunluluğu falan gelse keşke bir an önce şu Mustafa Cengiz'in burnu sürtülse. Yok yok bu Mustafa Cengiz'in suyu iyice ısındı. Gidici.

Stoper gelmiyorsa bariz şekilde ligi bırakmışız. Bütçe limiti yok alabilecek bir sürü bedava stoper varken alınmaması skandal. Şimdi bir stoper sakatlansa ne olacak? Linnes mi mariano mu stoper oynayacak? Antalya diegoyu bedava bıraktı onu alsaydık barı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri