GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 89

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
89/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız o dönem Diagne değilde Fatih hocanın istediği Tetteh alınsaydı şampiyon olamama ihtimalimiz bir hayli yüksekti bence.
Rengim Tetteh sezon başındaydı. Devre arası samatta yi istedik diye biliyorum. Bu arada Tetteh e transfer izni verilmediği için adam kafa olarak bitti. Bu yıl zaten sparta prag'ın kötü formunda bunda etkiliydi. İki yıl önce yıkıp geçiyordu savunma oyuncularını.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncu gönderemediler diye transfer yapmadılar bence yoksa çoktan almışlardı bir defans beşiktaş'ın sivas'ın trabzon'un bile 2'şer 2'şer defans aldığı yerde çünkü adamların kontenjan boş

Sana şunu sorayım. Diagne'yi Fatih Terim mi yoksa yönetim mi transfer etti. Sen merak etme Fatih Terim transfer edeceği adamları kişiliğini iyi araştırır. Haa adam devre arası bana samattayı alın derken abdülrahim ile cengiz hoca sen bunu oynat sezon sonu satacağız dediler mi? Emin ol Dediler. Adami iki sezonun ilk 6 ayında forvetsiz oynattırdılar. Bişeyler yazmışssın ama boş yazmışsın. Fatih Terim düşmanlığı yapacağım diyerek gözlerini kapatıp yazma tamam mı?

Su kraldan cok kralciligi birakin artik. Baskan ne dedi, sadece Ozan'in satisi konusunda Fatih Terim ile ters dustum dedi. Diger her alim satim Terim'in onayiyla yapildi.
Ayrica neye gore eminsin? Yaninda mi soylediler? Toplantilari senin ofisinde mi yaptilar?

Rengim Tetteh sezon başındaydı. Devre arası samatta yi istedik diye biliyorum. Bu arada Tetteh e transfer izni verilmediği için adam kafa olarak bitti. Bu yıl zaten sparta prag'ın kötü formunda bunda etkiliydi. İki yıl önce yıkıp geçiyordu savunma oyuncularını.

Yok hatta açıklama videosunda bile Tetteh ismini söylüyordu videodaki spiker. Samatta bu sezon başındaydı. O zaman biz Alan ve Tetteh ile isimleri çok geçmişti.

Su kraldan cok kralciligi birakin artik. Baskan ne dedi, sadece Ozan'in satisi konusunda Fatih Terim ile ters dustum dedi. Diger her alim satim Terim'in onayiyla yapildi.
Ayrica neye gore eminsin? Yaninda mi soylediler? Toplantilari senin ofisinde mi yaptilar?

Başarılı hocanın yanındayız romantik değiliz o kadar.

Off ne de çok biliyorsunuz. Sana şunu söyleyeyim Fatih terim konuşsa ne başkan ne ekibi kalır.

3 ay stoper arayıp bulamayan Galatasaray'da sezon sonuna kadar bu mevkide Abdurrahim Albayrak görev yapacak.
images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri