Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
Sonuçta olduk. Varsayımlar üzerinden hocayı eleştirmek yanlış. 9 sene 8 şampiyonluk. Her şey ortada.Eren ile şampiyon olamıyordu işte. İlk yarıda kaç puan geride aldık.
Sonuçta olduk. Varsayımlar üzerinden hocayı eleştirmek yanlış. 9 sene 8 şampiyonluk. Her şey ortada.Eren ile şampiyon olamıyordu işte. İlk yarıda kaç puan geride aldık.
Rengim Tetteh sezon başındaydı. Devre arası samatta yi istedik diye biliyorum. Bu arada Tetteh e transfer izni verilmediği için adam kafa olarak bitti. Bu yıl zaten sparta prag'ın kötü formunda bunda etkiliydi. İki yıl önce yıkıp geçiyordu savunma oyuncularını.Yalnız o dönem Diagne değilde Fatih hocanın istediği Tetteh alınsaydı şampiyon olamama ihtimalimiz bir hayli yüksekti bence.
Hocayı eleştirmedim ki. Diagne yerine Tetteh gelirse olamazdık dedim. Eren ile de şampiyon olmadık Diagne ile olduk Eren ile olurdu demek için Eren oynadığı dönemde de lider olmamız gerekirdi.Sonuçta olduk. Varsayımlar üzerinden hocayı eleştirmek yanlış. 9 sene 8 şampiyonluk. Her şey ortada.
deadline dayin turkcesi nedir? arefe mi?Deadline day nedir yav wolverhampton forumu mu burası ?!!!!
Su kraldan cok kralciligi birakin artik. Baskan ne dedi, sadece Ozan'in satisi konusunda Fatih Terim ile ters dustum dedi. Diger her alim satim Terim'in onayiyla yapildi.Sana şunu sorayım. Diagne'yi Fatih Terim mi yoksa yönetim mi transfer etti. Sen merak etme Fatih Terim transfer edeceği adamları kişiliğini iyi araştırır. Haa adam devre arası bana samattayı alın derken abdülrahim ile cengiz hoca sen bunu oynat sezon sonu satacağız dediler mi? Emin ol Dediler. Adami iki sezonun ilk 6 ayında forvetsiz oynattırdılar. Bişeyler yazmışssın ama boş yazmışsın. Fatih Terim düşmanlığı yapacağım diyerek gözlerini kapatıp yazma tamam mı?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hatta açıklama videosunda bile Tetteh ismini söylüyordu videodaki spiker. Samatta bu sezon başındaydı. O zaman biz Alan ve Tetteh ile isimleri çok geçmişti.Rengim Tetteh sezon başındaydı. Devre arası samatta yi istedik diye biliyorum. Bu arada Tetteh e transfer izni verilmediği için adam kafa olarak bitti. Bu yıl zaten sparta prag'ın kötü formunda bunda etkiliydi. İki yıl önce yıkıp geçiyordu savunma oyuncularını.
deadline dayin turkcesi nedir? arefe mi?
Su kraldan cok kralciligi birakin artik. Baskan ne dedi, sadece Ozan'in satisi konusunda Fatih Terim ile ters dustum dedi. Diger her alim satim Terim'in onayiyla yapildi.
Ayrica neye gore eminsin? Yaninda mi soylediler? Toplantilari senin ofisinde mi yaptilar?
Off ne de çok biliyorsunuz. Sana şunu söyleyeyim Fatih terim konuşsa ne başkan ne ekibi kalır.Su kraldan cok kralciligi birakin artik. Baskan ne dedi, sadece Ozan'in satisi konusunda Fatih Terim ile ters dustum dedi. Diger her alim satim Terim'in onayiyla yapildi.
Ayrica neye gore eminsin? Yaninda mi soylediler? Toplantilari senin ofisinde mi yaptilar?
Cagne'yi Andone yerine tercih ederdim şahsen sonuçta bizim oyuncumuz sakatlık sorunuda yok
Ya yuru git. Daha hangi topcuya hangi donem ilgilendigimizi bilmiyorsun.Off ne de çok biliyorsunuz. Sana şunu söyleyeyim Fatih terim konuşsa ne başkan ne ekibi kalır.
Rakibin buyuk maclari zanka jailson serdar veya gustavo ile oynuyor hicbirinde de yenilmedi hangisi iyi stoper zaten ikisi stoper degil bu ligte stopere para yatirmamBuyuk maçlarda stoper önemli
Zırt pırt hata yaparsa işimiz var
Deplasmanlar da bizim için neredeyse büyük maç kadar önemli
fatih terim konuşsa mı?Off ne de çok biliyorsunuz. Sana şunu söyleyeyim Fatih terim konuşsa ne başkan ne ekibi kalır.
3 ay stoper arayıp bulamayan Galatasaray'da sezon sonuna kadar bu mevkide Abdurrahim Albayrak görev yapacak.