Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
Bizde oynamıyorsa Fener'de hiç oynatılmaz eğer kıyas bu konuda ise.Mustafa Kapi zaten uzatmiyor, fbye gidecek
adam hakli
Bizde oynamıyorsa Fener'de hiç oynatılmaz eğer kıyas bu konuda ise.Mustafa Kapi zaten uzatmiyor, fbye gidecek
adam hakli
Kadroda an itibariyle 16 yabancı var. Bırakın yabancı stoperi, mevcut kadrodaki oyunculardan en az 2 kişinin gitmesi gerekiyor. Luyindama'yı dondursak bile 1 kişinin daha gitmesi gerek.
Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Linnes
Saracci
Seri
Lemina
Donk
Belhanda
Feghouli
Falcao
Andone
Onyekuru
Jesse
ben artık bu adamın evlatcılık rolünü yapmasından sıkıldım bu güne kadar saygı duydum halende duyuyorum ama evlatcılıgı bıraksın artık yeterTerim resmen Evlatcilik oynadı.
Sonra niye "Avrupa ile başa baş" edemiyoruz'lar
Başkan karşı çıkmasa, başka bir evlat daha el öpüp geliyordu ...ben artık bu adamın evlatcılık rolünü yapmasından sıkıldım bu güne kadar saygı duydum halende duyuyorum ama evlatcılıgı bıraksın artık yeter
Aynen hoca gitmeli. Hemen yerine 8 şampiyonluk yaşatmış biri gelmeli.Fatih hoca bu sene şampiyon yapamazsa gitmeli. Kaç yaşına geldi hala transfer yapmayı bilmiyor, evlatçılık yapmaktan vazgeçemedi.
Fatih hoca bu sene şampiyon yapamazsa gitmeli. Kaç yaşına geldi hala transfer yapmayı bilmiyor, evlatçılık yapmaktan vazgeçemedi.
Kadroda an itibariyle 16 yabancı var. Mevcut kadrodaki oyunculardan en az 2 kişinin gitmesi gerekiyor. Luyindama'yı dondursak bile 1 kişinin daha gitmesi gerek.
Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Linnes
Saracci
Seri
Lemina
Donk
Belhanda
Feghouli