GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 99

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,1K
Sayfa
99/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda an itibariyle 16 yabancı var. Bırakın yabancı stoperi, mevcut kadrodaki oyunculardan en az 2 kişinin gitmesi gerekiyor. Luyindama'yı dondursak bile 1 kişinin daha gitmesi gerek.

Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Linnes
Saracci
Seri
Lemina
Donk
Belhanda
Feghouli
Falcao
Andone
Onyekuru
Jesse

Belhanda denen kkkköööööppppppeeeeekkkk gitmiyorsa donduralım.

Transfer döneminin ilk haftası Sol bek ve iki kanat aldık gayet iyi bir transfer dönemi. Her transfer dönemi 10 tane futbolcu mu alacağız?
Eminim Onyekuru, Saracchi ve Jesse dün veya bugün açıklansaydı tam tersi herkes takdir ederdi.

Emin 18,19 yaşlarında olsaydı çok net oynardı diye düşünüyorum.
16 yaş bence çok küçük bir yaş.Fiziksel olarak çok ciddi dezavantajları olabilir.Abartmanın anlamı yok.
Işık kaanı çok az izledim.Bir stopere göre fizik gücü o kadar iyi değil.O kadar hzılıda değil.Bu konuda bence ahkam kesmemek lazım.

Biz ligin en az gol yiyen takımız.
Bu takımdaki milyon euro olan oyuncular ilk önce takım olarak nasıl baskı yapılır, top rakipdeyken takım olarak geride nasıl durulur onları kavrasınlar ve bunun için çalışsınlar.Belli yaşa gelmiş, Galatasaray seviyesine ulaşmış oyunculara bunları tek tek, pozisyon pozisyon anlatmayacaksın.Bunlar altyapıdaki oyuncular anlatılır.

Bizim stoperden önce belli başkı oyuncuları göndermemiz gerekiyordu.
Orta sahaya leminanın yeteneklerinden daha çok faydalanmak için yanına sert,hızlı bir orta saha oyuncusu almamız gerekiyodu.

Bizim ofansif bölgeye çok net, fark yaratacak adamlar almamız gerekirdi.Kanat, 10 numara vsss neresi olursa.
jesse fegi kesemeyecek durumdaysa transfer etmeyeceksin arkadaş..Yap adam gibi doğru transferleri jesseyide al duruma göre kalır veya kiraya verirsin.

burada hoca suçlu, yönetim suçlu falan değil..Hepsi suçlu arkadaş.

Hoca istemeden mi geldi Semih? Buna nasıl inanıyorsunuz? Hoca ve evlatcılığı bir gerçek artık. Arda'yı ister elini öptü diye evlat kontenjanından yönetim almaz yönetim suçlu. Semih'i ister evlat kontenjanından yönetim alır yönetim suçlu. Böyle olmaz yönetim istediği kaliteli stoperleri alamadı mı? Çık sahaya Emin Bayram ile Işık Kaan ile onların yaptığı hatada yenildiğimizde diyelim ki yönetim stoper alamadı Fatih hoca en azından genç oyuncu kazanmaya çalışıyor. Bu puan kaybı yönetimin suçudur.

Ulan hala evlatçılık diyorlar ya deli olcam :) ne evlatçılığı ulan ne evlatçılığı adam 1 aydır stoper bekliyor bu beceriksizler ordusu bişey beceremediği için yine hocaya kaldı ihale. Semşh zaten her transfer dönemi 1. gününden itibaren hazır kıta bekliyor gelmeyi. Yine hocaya bi kazık atıp kimseyi getiremediler son çare en azından nicelik olarak katkı olaun diye semihi getirmiş işte. Derdiniz ne sizin neyin evlatçılığı? Evlatçılık yapacak adam son güne kadar beklemez alırdı çoktan semihi

Kadroda an itibariyle 16 yabancı var. Mevcut kadrodaki oyunculardan en az 2 kişinin gitmesi gerekiyor. Luyindama'yı dondursak bile 1 kişinin daha gitmesi gerek.

Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Linnes
Saracci
Seri
Lemina
Donk
Belhanda
Feghouli
Falcao
Andone
Onyekuru
Jesse

naga kesin gidiyor, luyi dondururuz.

Gönüller naga gitsin, belhanda askıya alınsın, luyi de dönerse döner dönmezse sıkıntı değil diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri