eger is oraya kadar gelirse selcuk ve semihin son 1.5 yilda aldigi parayi terim'in olasi tazminatindan düser yönetim kurulu.
Aynen hoca gitmeli. Hemen yerine 8 şampiyonluk yaşatmış biri gelmeli.
13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.
1 aydır Arda diye kulübü ve taraftarı oyalayan Guardiola mıydı?Ulan hala evlatçılık diyorlar ya deli olcamne evlatçılığı ulan ne evlatçılığı adam 1 aydır stoper bekliyor bu beceriksizler ordusu bişey beceremediği için yine hocaya kaldı ihale. Semşh zaten her transfer dönemi 1. gününden itibaren hazır kıta bekliyor gelmeyi. Yine hocaya bi kazık atıp kimseyi getiremediler son çare en azından nicelik olarak katkı olaun diye semihi getirmiş işte. Derdiniz ne sizin neyin evlatçılığı? Evlatçılık yapacak adam son güne kadar beklemez alırdı çoktan semihi
Ahmet : Gol yiyoruzŞaka maka Marcao ya birşey olursa "Ahmet - Semih " tandeminden "Maldini - Nesta" verimi alırız
tavsiye eder misin?bu forumda futbol ahrazı bir sürü çocuk var . Hocanın kulu ve köpeği olmanız lazım
bir yilda 2 den fazla kulüpte forma giyemezYönetim ve terimin yollayacagi oyuncu sekidikadir, bunlardan beklerim.
itlik övülür olmuşbu forumda futbol ahrazı bir sürü çocuk var . Hocanın kulu ve köpeği olmanız lazım