Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih hamlesi çok gereksiz oldu en azından kimse alinmasaydi çok.guzel sinerji uakalamistik iki rakip birbiriyle oynuyor sen evinde Kayseri'ye 40 bin kişi oynayacaksın su sinerjiyi bozmaya gerek yoktu.

Hocaya yönetime çok yuklendim ama yapacak bir şey yok alinan alındı kalan kaldi öte köpeğe inat destekleriz

Hiç stoper olmamasından iyidir semih. Sayı olarak bile eksik kalıyor yoksa. Olumlu bakiyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son Dakika!!!

Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Emre Mor, Olympiakos’a gidiyor. Yunan kulübüyle yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Fener şöyle ortalama bir sol bek alsın istiyorum ben, şu Dirar uyuzu solda çok etkili oynuyor keserler belki esas sol bek var diye.

Aynı çoğunluk mor a şans verilmeli diyordu şimdi gitsin diye yalvarıyor. Semih vs kimse istemiyor zaten ama biraz tutarlı olun yav.

Şımarık taraftarımız sağolsun adamı yerin dibine soktular iyi ki takım sosyal medyaya göre yönetilmiyor.
Sonunda bunu yazabilen biri daha çıktı tebrikler renkdaş. Yalnız taraftar değil teknik heyette bundan sorumlu. Adam 30 golle TSL tarihinin en golcü yabancı futbolcusu oldu bu kolay birşey değil. Bizdeyken Diagne'ye top gelmiyordu o haldeyken Bjk ve Rize maçlarında şampiyonluğu getiren kritik katkıları oldu. Adama top gelmiyor sorun onda değil dedik, çöpçüler, tweetçiler çıktı onu itin bi tarafına soktular. Sonrasında Falcao geldi ama şimdi de Falcao'ya top gelmiyor.

Diagne'ye verilen fahiş bonservis onun suçu değildi ama taraftar bunu ona maletti. Evet karakterinde bazı sorunlar var ama adamı kızımıza koca olarak almadık, bunlar istense tolare edilebilirdi ve edilmeliydi çünkü 13 milyon Euro verildi bu adam için. Ederi bunun yarısı değildi ama malesef verildi ve alındı yani pardon deme adamı hemen harcama şansımız yok.

Şimdilerde tam onun pas alabileceği ortam oluştu ve ona lisans çıkarmamız gerekiyor.

16 yasinda Emin Semih kadar top oynar bence
Bence de oynar ama bu taraftar emini yer burda herkesin emine destek verdiğine bakmamak lazım 5 maç oynasın hatalar yapsın (ki yapacak 16 yaşında daha ve defans bölgesinde oynuyor) burda çöp ilan edilir ve sonuç olarak emin kaybedilir.semih de kaybedilecek bir şey yok.bu arada semih transferini yapanlara da sevgilerimi gonderiyorum

İnşallah Semih işi balon çıkar... 40 derece ateşim var 2 gündür, şu transfer sezonu daha da bir hasta etti beni

@Sergen Zeren söylüyordu hep ama sende Galatasaray Transfer Nöbeti'nde Alex nostalji videosu atıyorsun. Yani konusu geçiyor olsa hadi diyeceğim ama geçmiyor. Hem burada kim ne yapsın Alex'i ve bunu izlemek bir Fenerliden başka kimin aklına gelebilir? Örneğin bana ısrar bile etsen oturup o videoyu izlemem, neden çünkü ilgimi çekmiyor, hiçbir anlam ifade etmeyen bir eylem olacağı için izleyerek vakit kaybetmek istemem.

Yanlış anlama "bilinçaltı" dediğin için yazdım. Bana mantıksız geldi ama kimsenin günahını da almak istemem, iyi nöbetler.

Durduk yere paylasmadim aslinda, Sergen ile Alex kiyaslaniyordu ben de o videoya denk geldim paylasayim dedim. Aslinda sergen zeren reis de biliyor fenerli olmadigimi, 10 yıldır burada transfer nöbetlerindeyiz kendisiyle. Ama sizin elestiriye veya herhangi bir rakip takım hakkındaki övgüye tahammülünüz yok renktas, ben bunu yıkmaya calisiyorum forumda. Sene basindan beri Fener’i övüyorum ama boşa övmüyorum ki, bak adamlar ts deplasmanını da 3 puanla geçerlerse iddaa’da bile sampiyonluk oranları 1.50’ye düsecek. Vedat’a da 2.-3. haftadan beri ligin en iyi forveti dedim mesela, Sergen bu yuzden bana kus muamelesi yapiyor. Açıkçası Alex’i de cok severim, o karakterde yetenekte birini isterim takimda ama sen videosunu bile izlemem diyorsun, hal boyleyken tabii ki forumda bazı kesimler tarafindan kus damgasi yiyorum. Bu da bilincaltiniza isliyor ne yazsam kus saniyorsunuz.. Yani biraz gecmise gitseniz mesajlarimda sehir disindan surekli maclara gittigimi bile göreceksiniz, olay fenerli olmadigimi kanitlamak da degil aslinda fenerli de sanmaya devam edebilirsiniz ama bu rakip takim kininizi ve nefretinizi atin artik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt