- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Beni de bitirdi Semih olayı. Adminler bir saatlik küfürü serbest yapsa. İsmi de hazır:isim ver üstad ben küfür edeyim semih transferinden sonra zaten moral 0 landı
Boşalan Çıksın Happy Hour.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de bitirdi Semih olayı. Adminler bir saatlik küfürü serbest yapsa. İsmi de hazır:isim ver üstad ben küfür edeyim semih transferinden sonra zaten moral 0 landı
alçaksın fenerbahçe
Muslera effect. Defansi iyi yaptigimizdan filan degil. Muslera olmasa Sivas bi 10 puan daha fark atardi bize...İyi ki başka takım taraftarı değilsin renkdaş yüreğin yerinden çıkardı.
Ligin en az gol yiyen takımıyız , bu durumda olmamızın asıl sebebi gol pozisyonuna giremeyişimiz ve gol atamayışımız koskoca takım 19 maçta 28 gol attı 10. falanız gol sıralamasında
Nesteri vurdu hocamizBu beceriksizliğin sorumlusu fatih hocadır. Bizleri ocakta gelenler gidenler olacak deyip deyip oyaladi. Son gün Semih rezaleti çıktı piyasaya. İmparator olarak yönetime sözünü geciremiyorsan söyleyecek sözüm yok.
Ozan Kabak disinda bizim alt yapidan cikmis olan oyunculardan herhangi bir takimda ilk 11 oynayan tek oyuncu Efecan Karaca.
Bizden daha kötü yönetiliyolar.Benim takıldığım konu Rizespor ile olan ilişkileri.Medyadan biri de çıkıp konuşmuyo olmaması da bi değişik..En dogrusunu yapiyorlar. Nagatomo isterse gider, istemezse gitmez gibi romantik cümlelerle olan bizim paralarimiza oluyor. Sonucta Vedat üzerinden şike yaptilar ve 30-40 metreden gol yiyip yenildiler Fener'e. Adamlarin bir politikasi var en azindan.
Rizespor'a gitse Meljnak takası konuşuluyodu..Adam gibi adam Alper Potuk, koçun küçük ayak oyunlarına kurban gitmemek için direniyor. Rize gibi bir çöplüğe gitmemeyi istemesi takdire şayan.
Evet gencler
Hazir miyiz ölmeye