Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada birkaç kişi var hiç Terim'e toz kondurmuyor. Sürekli yönetime, taraftara suç atıyor. Eleştirenlere siz Galatasaraylı değilsiniz deme cüretinde bulunuyor. Eminim bu hamleleri başka biri yapsa 7/24 eleştirecek adamlar sırf Terim yaptı diye eleştirmiyor. Yapılan hataları ya görmezden geliyor ya da yönetime atıyor suçu. Çok ilginç vakalar.

Az sakin ya sanki Semih engelleyecek şampiyon olmamızı eğer öyle bir ihtimal var ise en azından sessiz sakin sıkıntı çıkarmayacak bir tip gelmesini ben de istemezdim Emin oynasa daha iyi ona nazaran da ne yapalım yani şimdi?

Transfer dönemi başında Da Costa'yı bedelsiz kadromuza katalım dediğimde haklı olarak herkes karşı çıkmıştı çünkü Luyindama'nın yokluğunu aratmayacak bir adam bekliyordu herkes

Ama gelin görün ki şu andaki stoperlerimiz Donk&Ahmet ve Semih'den 1000 kat daha iyiydi Da Costa

Artık gülüp geçiyorum..

En dogrusunu yapiyorlar. Nagatomo isterse gider, istemezse gitmez gibi romantik cümlelerle olan bizim paralarimiza oluyor. Sonucta Vedat üzerinden şike yaptilar ve 30-40 metreden gol yiyip yenildiler Fener'e. Adamlarin bir politikasi var en azindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt