Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi be 1.5 saat kaldi Semihin evraklari yetismesin

İyi ki başka takım taraftarı değilsin renkdaş yüreğin yerinden çıkardı.

Ligin en az gol yiyen takımıyız , bu durumda olmamızın asıl sebebi gol pozisyonuna giremeyişimiz ve gol atamayışımız koskoca takım 19 maçta 28 gol attı 10. falanız gol sıralamasında
Muslera effect. Defansi iyi yaptigimizdan filan degil. Muslera olmasa Sivas bi 10 puan daha fark atardi bize...

Bu beceriksizliğin sorumlusu fatih hocadır. Bizleri ocakta gelenler gidenler olacak deyip deyip oyaladi. Son gün Semih rezaleti çıktı piyasaya. İmparator olarak yönetime sözünü geciremiyorsan söyleyecek sözüm yok.

Daha dun yonetim ibra edilmemeyi hak etmedi ama devam etmeleri de icimden gecmiyor demistim. An itibariyle insallah ibra olmazlar diyorum.

En dogrusunu yapiyorlar. Nagatomo isterse gider, istemezse gitmez gibi romantik cümlelerle olan bizim paralarimiza oluyor. Sonucta Vedat üzerinden şike yaptilar ve 30-40 metreden gol yiyip yenildiler Fener'e. Adamlarin bir politikasi var en azindan.
Bizden daha kötü yönetiliyolar.Benim takıldığım konu Rizespor ile olan ilişkileri.Medyadan biri de çıkıp konuşmuyo olmaması da bi değişik..
Adam gibi adam Alper Potuk, koçun küçük ayak oyunlarına kurban gitmemek için direniyor. Rize gibi bir çöplüğe gitmemeyi istemesi takdire şayan.
Rizespor'a gitse Meljnak takası konuşuluyodu..

ben size diyorum hoca ile cengizin araları açıldı cengiz adam almaz alırsa süpriz olur hocayıda 2 maç kaybedelim gönderirler.

Renktaşlarimizin kafayı yememesi adına Nöbeti kapatmak daha mantıklı.

Semih ilk yarı oynamış 2 de gol atmış Sparta Prag’da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt