- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
Bitti bitti. Herifler bu sefer stoper almadi ciddi olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime söveceğiz ?
hocaya mı ? yönetime mi ?
Sövsene hocaya allah aşkına. Yaz şuraya bekliyorum.Hocaya tabi ki. Lemina, seri, nzonzi, emre mor, andone, falcaoyu getirdi yönetim. Kağıt üzerinde ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip olduk. Evet sakatlıklar oldu, şanssızlıklar yaşadık ama o ne yaptı. Formayı hak edenlere vermeyip üvey evladını oynattı. Taraftara sövdü ağzını bile açmadı. Nzonzi egosu yuzunden dolayı kadro dışı bırakıldı. Luyindama sakatlandı, donku stoper diye oynattı alt yapıda emin dururken. Ömer bayramı sol açık yaptı, taylana forma şansı vermedi. Ocakta göreceksiniz dedi, son güne geldik ortada ne giden var ne gelen. Bu durumda suçlu hoca değilde kimdir? Saygımız, sevgimiz var ama takımı kötü yönetiyorsunuz hoca. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Yönetim ile aranızdaki problemler yüzünden taraftar perişan.
Antalya diyorlardı bi ara
Zu kpasa?
Eleştirmek anlamında dedim. Ben kolay kolay kimseye sövmemSövsene hocaya allah aşkına. Yaz şuraya bekliyorum.![]()
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim rengim. Ama sana katılmıyorum. Herşeye rağmen cengiz gibi sinsi biri yerine Ünal aysal gibi başkan tercih ederdim.Eleştirmek anlamında dedim. Ben kolay kolay kimseye sövmem