Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim iyi niyetli iyi transferler de yaptılar ama kritik transferleri yapmaya gelince çok istikrarsızlar

Marcao’nun bu sezon yüzde 52 sari kart görme istatistigi var, yani 8 maçta bir olmayacak, ortalama 2 mac kacıracak lig sonuna kadar. O da en iyi ihtimalle yani sakatlanmayacagini veya kırmızı kart gormedigini varsayarsak. 2 mac deyip gecmemek lazim Donk-Semih idare edemez 2 mac. 1 puan bile onemli sampiyonluk icin

kime söveceğiz ?

hocaya mı ? yönetime mi ?

Hocaya tabi ki. Lemina, seri, nzonzi, emre mor, andone, falcaoyu getirdi yönetim. Kağıt üzerinde ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip olduk. Evet sakatlıklar oldu, şanssızlıklar yaşadık ama o ne yaptı. Formayı hak edenlere vermeyip üvey evladını oynattı. Taraftara sövdü ağzını bile açmadı. Nzonzi egosu yuzunden dolayı kadro dışı bırakıldı. Luyindama sakatlandı, donku stoper diye oynattı alt yapıda emin dururken. Ömer bayramı sol açık yaptı, taylana forma şansı vermedi. Ocakta göreceksiniz dedi, son güne geldik ortada ne giden var ne gelen. Bu durumda suçlu hoca değilde kimdir? Saygımız, sevgimiz var ama takımı kötü yönetiyorsunuz hoca. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Yönetim ile aranızdaki problemler yüzünden taraftar perişan.

semih icin emre mor gidip kontenjan acildi

Hocaya tabi ki. Lemina, seri, nzonzi, emre mor, andone, falcaoyu getirdi yönetim. Kağıt üzerinde ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip olduk. Evet sakatlıklar oldu, şanssızlıklar yaşadık ama o ne yaptı. Formayı hak edenlere vermeyip üvey evladını oynattı. Taraftara sövdü ağzını bile açmadı. Nzonzi egosu yuzunden dolayı kadro dışı bırakıldı. Luyindama sakatlandı, donku stoper diye oynattı alt yapıda emin dururken. Ömer bayramı sol açık yaptı, taylana forma şansı vermedi. Ocakta göreceksiniz dedi, son güne geldik ortada ne giden var ne gelen. Bu durumda suçlu hoca değilde kimdir? Saygımız, sevgimiz var ama takımı kötü yönetiyorsunuz hoca. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Yönetim ile aranızdaki problemler yüzünden taraftar perişan.
Sövsene hocaya allah aşkına. Yaz şuraya bekliyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca Luyindama sağlıklıyken bile stoper istiyordu luyindama yok ona rağmen 1 stoper bile almayı beceremediler. Yok kardayız falan filan 2 sene şampiyon olmasak görürdüm ben bunları.

Guilherme’yi kapa bildirmis ts. Bence bu donemin en iyi transferi

Arda turan restleşmesinden sonra artık hocaya transfer konusunda yardımcı olmama kararı almış yönetim bu çok belli.

30 m euro harcadık bir zahmet başarılı olsun diye açık açık konuştu zaten başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt