Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera, linnes, luyindama, marcao, ozornwafor, maicon, saracchi, feghouli, sekidika, belhanda, babel, falcao ve diagne'nin sözlesmesi devam ediyor yabancilardan. seri-onyekuru-andone-lemina-nagatomo-mariano-donk gitmis sayiyorum. toplam 20 yabanci ediyor. kiraladigimiz nzonziyi geri gönderdik tipki mitroglunda oldugu gibi. 22 yabanciyla bu sezon muhattap olmusuz. bu kadar yabanci oyuncu, puan tablosu ve maas durumuna bakilirsa ortada bir TEKNIK EKIP faciasi vardir. bu 22 yabancidan terim geldiginde hali hazirda kadroda olan isimler kimlerdi: muslera
linnes, mariano, maicon, donk.feghouli, belhanda. yani 15 adami terim aldirmis. ey terimciler kirada 2 YABANCI STOPER VARKEN DAHA BELHANDAYI YOLLAYIP yabanci stoperi alsaydiniz diyorsunuz. el insaf be lego gibi habire adam gelip gidiyor!

Bende diyorum 5dk neden yazmıyorsun :)

6'ya kadar lisans olayı hikaye sadece belgeleri yetiştirmek lazımdı, Sağlık kontrolü ve lisans işlemi yarın bile olur herhalde

Muslera - Okan - Berk

Luyindama - Marcao - Donk - Ahmet - Emin - (Isik Kaan)

Sarachhi - Nagatomo

Linnes - Mariano - Sener

Lemina

Seri - Taylan - Selcuk

Henry - Ömer

Emre A - Belhanda

Feghouli - Sekidika - Jimmy - (Emre M)

Falcao - Andone - Adem

Cümle kurabildiğine göre düşünme yeteneğin de vardır diye düşünüyorum.

Hoca mı yapıyor transferleri? Ne kadar zekasızca eleştiriyorsunuz yav. Gidin oynattığı futbolu eleştirin.

Transfer üzerinden hocaya vurmakta ne bileyim.
Allah allah babeli ben aldırdım heralde :D ya da selçuk inana sözleşmeyi ben verdim ya da linnesi bırakıp dedeyle oynadım.

Sırf babelden dolayı kulübü 10 milyon zarara soktu.Bakalım satabilecek miyiz 2020 den sonra.

Nagatomo denen bacaksıza 2 milyon euroyu da ben vermiştim pardon unutmuşum.

Allah allah babeli ben aldırdım heralde :D ya da selçuk inana sözleşmeyi ben verdim ya da linnesi bırakıp dedeyle oynadım.

Sırf babelden dolayı kulübü 10 milyon zarara soktu.Bakalım satabilecek miyiz 2020 den sonra.

Nagatomo denen bacaksıza 2 milyon euroyu da ben vermiştim pardon unutmuşum.

10m zararı kabul ediyorsunuz da 2 yıl şampiyon yapıp 80m kazandırdığını neden söylemiyorsunuz diyor oda.

10m zararı kabul ediyorsunuz da 2 yıl şampiyon yapıp 80m kazandırdığını neden söylemiyorsunuz diyor oda.
Benim ona lafım yok ki.Maçlar başlasın oynattığı futbolu konuşuruz,iyisiyle kötüsüyle yine şampiyon yapacak onu da biliyorum.Ama yanlışa yanlış diyoruz diye saldırmaya gerek yok.

Bu yönetim oyuncu satma konusunda Dursun’dan bile beter çıktı

oyuncu satma konusunda cok istikrarsizlik var.

herseye ragmen 1 sezonda 30 gol atmis diagneyi bir yere satamamak beceriksizliktir.

aysal başkanım bize doktora yaptıracak bir hoca gelse de bizi kurtarsa bu varoşluktan
At ağızlım benim
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt