Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.808
- 2.606
- 1.618
Ocak ayı diye diye güzel avutulduk...
Hiç bir b.. olmadı herşeyi geçtim kimseyi gönderemedik...
Hiç bir b.. olmadı herşeyi geçtim kimseyi gönderemedik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera, linnes, luyindama, marcao, ozornwafor, maicon, saracchi, feghouli, sekidika, belhanda, babel, falcao ve diagne'nin sözlesmesi devam ediyor yabancilardan. seri-onyekuru-andone-lemina-nagatomo-mariano-donk gitmis sayiyorum. toplam 20 yabanci ediyor. kiraladigimiz nzonziyi geri gönderdik tipki mitroglunda oldugu gibi. 22 yabanciyla bu sezon muhattap olmusuz. bu kadar yabanci oyuncu, puan tablosu ve maas durumuna bakilirsa ortada bir TEKNIK EKIP faciasi vardir. bu 22 yabancidan terim geldiginde hali hazirda kadroda olan isimler kimlerdi: muslera
linnes, mariano, maicon, donk.feghouli, belhanda. yani 15 adami terim aldirmis. ey terimciler kirada 2 YABANCI STOPER VARKEN DAHA BELHANDAYI YOLLAYIP yabanci stoperi alsaydiniz diyorsunuz. el insaf be lego gibi habire adam gelip gidiyor!
Allah allah babeli ben aldırdım heraldeCümle kurabildiğine göre düşünme yeteneğin de vardır diye düşünüyorum.
Hoca mı yapıyor transferleri? Ne kadar zekasızca eleştiriyorsunuz yav. Gidin oynattığı futbolu eleştirin.
Transfer üzerinden hocaya vurmakta ne bileyim.
Kebapçı, rapçi var bir de
Allah allah babeli ben aldırdım heraldeya da selçuk inana sözleşmeyi ben verdim ya da linnesi bırakıp dedeyle oynadım.
Sırf babelden dolayı kulübü 10 milyon zarara soktu.Bakalım satabilecek miyiz 2020 den sonra.
Nagatomo denen bacaksıza 2 milyon euroyu da ben vermiştim pardon unutmuşum.
O yok Hocam.. Bunları yazanlar onları hafızadan silerek yazabiliyorlar..10m zararı kabul ediyorsunuz da 2 yıl şampiyon yapıp 80m kazandırdığını neden söylemiyorsunuz diyor oda.
Ünal Aysal baskaniniz Ali Koc'u tebrik etmekle meşguldur.Aysal başkanım bize doktora yaptıracak bir hoca gelse de bizi kurtarsa bu varoşluktan
Benim ona lafım yok ki.Maçlar başlasın oynattığı futbolu konuşuruz,iyisiyle kötüsüyle yine şampiyon yapacak onu da biliyorum.Ama yanlışa yanlış diyoruz diye saldırmaya gerek yok.10m zararı kabul ediyorsunuz da 2 yıl şampiyon yapıp 80m kazandırdığını neden söylemiyorsunuz diyor oda.
Oh be Semih olmamış
Transfer sezonunun son günü diye uzun bir tabir olabilir.deadline dayin turkcesi nedir? arefe mi?
Oh be Semih olmamış
At ağızlım benimaysal başkanım bize doktora yaptıracak bir hoca gelse de bizi kurtarsa bu varoşluktan