Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çok fazla dillenmeye başlandı galiba sneijderi alıyoruz....

Beşiktaş ile yollarını ayıran Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Al Ahli ile anlaşmaya vardı.

fotoss.jpg

Şeref Aydın'ın Twitter hesabını biri atabilir mi?

Buraya geldim herkezin aksine başkan Milan ile değil İnter ile Sneijder için görüşmeye gitti dedim. Kimse takmadı. Kaynak istendi. Buyrun bir kaynak daha ; Amkspor ‏@AmksporGalatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..

senejderi alalım yazında Q7 gelir sağlam bir sol bekle birlikte 2,3 sene transfer yapmasakta olur

Buraya geldim herkezin aksine başkan Milan ile değil İnter ile Sneijder için görüşmeye gitti dedim. Kimse takmadı. Kaynak istendi. Buyrun bir kaynak daha ; Amkspor ‏@AmksporGalatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..
interle masaya oturdu deniyor ne yani sinejderle anlaşıldı diye bilirmiyiz ozaman bu haber doğruysa

sneıjder falan gelmez duymadınızmı hocayı dün

Aman kaynak cok saglammis renktas ellerine saglik. Zahmet edip aramissin.

Bence fatih hocanın sneijder ile ilgili verdiği demeçler yönetimin elini güçlendirmek için çok ta istekli görünürsek fiyatlar uçuyorda uçuyor...

Sneijder + Carlinhos transfer kapansın. Semih-Dany-Zan-Ujfa her türlü idare eder.

gecen yaz kalou-hoilett gibi bedava kanatlar dururken gibi amrabat'a 8.6 milyon vermek rezillikti, hoilett'i koysak sol tarafa akar giderdi.

Aman kaynak cok saglammis renktas ellerine saglik. Zahmet edip aramissin.

Ben kaynak olarak AMK yi almadım ki. AMK'dan önce bütün haber siteleri Antonini falan derken ben Sneijder için görüşmeye gittiğini söyledim. Son olarak da AMK buldu bu haberi. İlla kaynak kaynak diye tutturanlar için verdim bu haberi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt