Mahmut Alkan
Sarı Üye
- 23 Mayıs 2009
- 670
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
çok fazla dillenmeye başlandı galiba sneijderi alıyoruz....
çok fazla dillenmeye başlandı galiba sneijderi alıyoruz....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seref aydın duyumculuk yapmıyor artık
Süper bir sol bek buldum beyler, bizim menajer Becali sol bek aradigimizi duymustur Lazio'da Stefan Radu var kendi oyuncusu, fazla da oynamiyor yedek, onu getiririz en fazla.
Şeref Aydın'ın Twitter hesabını biri atabilir mi?
interle masaya oturdu deniyor ne yani sinejderle anlaşıldı diye bilirmiyiz ozaman bu haber doğruysaBuraya geldim herkezin aksine başkan Milan ile değil İnter ile Sneijder için görüşmeye gitti dedim. Kimse takmadı. Kaynak istendi. Buyrun bir kaynak daha ; Amkspor @AmksporGalatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..
Buraya geldim herkezin aksine başkan Milan ile değil İnter ile Sneijder için görüşmeye gitti dedim. Kimse takmadı. Kaynak istendi. Buyrun bir kaynak daha ; Amkspor @AmksporGalatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..
interle masaya oturdu deniyor ne yani sinejderle anlaşıldı diye bilirmiyiz ozaman bu haber doğruysa
senejderi alalım yazında Q7 gelir sağlam bir sol bekle birlikte 2,3 sene transfer yapmasakta olur
sneıjder falan gelmez duymadınızmı hocayı dün
Aman kaynak cok saglammis renktas ellerine saglik. Zahmet edip aramissin.