Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet!

10 milyon € aliyor Sneijder ve para icin Inter ile sorun cikartiyor.

Hala bize gelecegine inanlar var..

cok degıl daha 2 sene once bırden cok oyuncuya 3 - 3.5 arası arası ara veren ve bunu hıc maddı gucu yokken yapan takım bır oyunvuya 5-6 mılyon veremıcekmı. kaldıkı bunun sponsor ayagıda var. ısteseler bal gıbı verırler. para yok ayagı yıllardı taraftar yatıstırması artık ıtıbar etmeyın soyle seylere.. hala paramız yok lafına ınananlar var....

Dün gece millet yardırıyodu twitter da yarın Brezilyadan bir transfer olucak sürpriz falan diye sonra Şeref ekşiden Sneijder için uğraşılıyor dedi bide akşam üstü yabancı birisi twit attığından palavracılarda onları takip ediyor işte.Kısaca herzamanki transfer dönemi :D

Vallaha heyecan yapıyorum WS gelecek diye ama görüşen kişi Haldun Üstünel olsaydı, rahat olurdum, şimdi değilim maalesef.

ünal başkan neden almıyor ya?inanılmaz zengin birisi yani ben mesela zengin olsam ve bşkan olsam gider parayı bastırır alırım adamı sonuçta parası mı bitecek başkanın.en kral topcuyu alamaz mı tek başına

Sneijder Inter'den yıllık 6. milyon euro net alıyor. İnter klübü yıllık ücretini indirim yapmak istediği için Sneijder takımdan ayrılmak istiyor. Sneijdere Türkiye de o paraları verebilecek klüp varmı? yıllık 6. milyon euro dan az verirsen asla gelmez. parayı basarsan belki gelebilir.

Kiralık olabilir belki

Sneijder'in bir fotoğraf'ı vardı..Üstü çıplak çekilmiş...Dubai'de..Onu biri atabilir mi?

Beyler çok fazla gaza gelmemek lazım sonra tepkiler ağır oluyor. Başkan İnter ile görüşmeye gitti evet. İnter ile anlaşmayada yakın ama bunun daha Sneijder kısmı var. Sakince beklemek ve beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

Sneijder Inter'den yıllık 6. milyon euro net alıyor. İnter klübü yıllık ücretini indirim yapmak istediği için Sneijder takımdan ayrılmak istiyor. Sneijdere Türkiye de o paraları verebilecek klüp varmı? yıllık 6. milyon euro dan az verirsen asla gelmez. parayı basarsan belki gelebilir.

Kusura bakmayin ama .ok gelir.

Senin baskanin beklentileri durmadan yukseltirse, taraftari pohpohlarsa

iste boyle ucuk beklentiler icerisine gireriz.

ünal başkan neden almıyor ya?inanılmaz zengin birisi yani ben mesela zengin olsam ve bşkan olsam gider parayı bastırır alırım adamı sonuçta parası mı bitecek başkanın.en kral topcuyu alamaz mı tek başına

yasak kardesim biz limited sirketi degiliz manchester city gibi

Yonetimi elestiriyordum pahali transfer yapmiyor diye AMA bazen de hak veriyorum.Pahali adam alir aglarsiniz almaz aglarsiniz .Tabi sende haklisin amrabatin yeni geldigi takimda ilk defa oynadigi sistemde 15 gol 10 asist yapmasi gerekiyordu.Sanki 40

Milyon euro verip gotzeyi falan aldik.Bu ne feryat figan? Daha ilk yari Allahdan korkun

Demba Ba 1 gün önce transfer oldugu takimla maca cikip 2 gol atti.

Bu bekleyin/sabirli olun laflari sadece ülkemizde söyleniyor nedense, ingiltere'de uyum süreci falan var mi ? Yok tabiki. Transfer edersin oynar bukadar basit. Oyuncu kaliteliyse sorun yoktur.

ezükler bakın ne diyor

musty8006 - 07.01.2013 19:23

15 milyona ne belhandasi ya.8 den fazlasi fazla o adama.

[alıntı yap]

:D

senejderin felan geleceği yok bırakında bari şöyle hayel kuralım birkaç saat:D

Transfer Nöbeti

Hakkaten, beklentileri dusuk tutmak lazim.

ne kadar saçma istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt