Cüneyt ÖZER
Sarı Üye
- 20 Eylül 2011
- 238
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
O zaman Wesley Sneijder bitmiş
O zaman Wesley Sneijder bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet!
10 milyon € aliyor Sneijder ve para icin Inter ile sorun cikartiyor.
Hala bize gelecegine inanlar var..
Sneijder Inter'den yıllık 6. milyon euro net alıyor. İnter klübü yıllık ücretini indirim yapmak istediği için Sneijder takımdan ayrılmak istiyor. Sneijdere Türkiye de o paraları verebilecek klüp varmı? yıllık 6. milyon euro dan az verirsen asla gelmez. parayı basarsan belki gelebilir.
Bide antonini geliyomuş:happynew:
Sneijder Inter'den yıllık 6. milyon euro net alıyor. İnter klübü yıllık ücretini indirim yapmak istediği için Sneijder takımdan ayrılmak istiyor. Sneijdere Türkiye de o paraları verebilecek klüp varmı? yıllık 6. milyon euro dan az verirsen asla gelmez. parayı basarsan belki gelebilir.
ünal başkan neden almıyor ya?inanılmaz zengin birisi yani ben mesela zengin olsam ve bşkan olsam gider parayı bastırır alırım adamı sonuçta parası mı bitecek başkanın.en kral topcuyu alamaz mı tek başına
Yonetimi elestiriyordum pahali transfer yapmiyor diye AMA bazen de hak veriyorum.Pahali adam alir aglarsiniz almaz aglarsiniz .Tabi sende haklisin amrabatin yeni geldigi takimda ilk defa oynadigi sistemde 15 gol 10 asist yapmasi gerekiyordu.Sanki 40
Milyon euro verip gotzeyi falan aldik.Bu ne feryat figan? Daha ilk yari Allahdan korkun
yasak kardesim biz limited sirketi degiliz manchester city gibi
yasak kardesim biz limited sirketi degiliz manchester city gibi
ünal başkan neden almıyor ya?inanılmaz zengin birisi yani ben mesela zengin olsam ve bşkan olsam gider parayı bastırır alırım adamı sonuçta parası mı bitecek başkanın.en kral topcuyu alamaz mı tek başına