Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya,arkadaslar...

bu bir şakaydı.... :D

Her şeyi ciddiye almaz lütfen :trollface:

Hagi gercekten bir Superstar,ama bence Sneijder de müthis bir fotbulcu. ikiside harika oyuncular...:yenieek:

Valla hagiyle zor kiyaslarsiniz saydiklarinizi , ben 15-20 arasi en fanatik zamanimda izledim gicayi yok renktaslar hagiyle gibisi yok su an, sneijder gelir mi ? Gelmez. Ama gelsede hagi etkisi beklemeyin adami bitirir o beklenti , hagi lan bu hazirola diker mevcut 10 numaralarin hepsini.

bu Mensah mıdır mensbah bıdır ne karın ağrısıdır her yerde ismimiz geçiyor. lan o adam kağıt olsa fabrikaya almam ben geri dönüşüm için

ya bu mensah dedileri adam bonsu olmasın?onun da adı transferde geçiyorda.

beyler bu oyuncu kıyaslama işlerini bırakalım Chadli gelirse faydalı olur mu ? hiç izlemedim bu adamı

haginin ceza sahası dışından attığı gollerin mesafelerini toplasanız istanbuldan amsterdama yol oluyor beyler yapmayın :SS:

Ya,arkadaslar...

Hagi gercekten bir Superstar,ama bence Sneijder de müthis bir fotbulcu. ikiside harika oyuncular...:yenieek:

Ocak dışısın :Z16:

Hagi'yi ancak Messi 33 yasindan sonra Turkiye'ye gelirse onunla kiyaslayabiliriz. gerisi fasa fiso.

başkan sabaha karşı havaalanında kısa bir açıklama yapar birkaç kanal gösterir son dakika olarak saat 2 de de gstvde uzunca bi açıklamadan sonra sneijder ailevi nedenlerden dolayı tercih etmedi olur ahanda buraya yazıyom :Z9:

Ya,arkadaslar...

Eyvallah bunda hemfikiriz renktaş

bence de Sneijder iyi hatta çok iyi bir futbolcu

Ynt: Transfer Nöbeti

Hagi Galatasaray tarihinin gorup gorecegi en buyuk futbolcudur. Bunu sadece oyun manasinda demiyorum. Karakteri kisiligi hirsi herseyiyle. Duygulandim lan yine simdi olsaydi da Schalkeye sol taraftan sol ayakla fuzeyi yollasaydi. Ah be Hagi, sende cocuklugumu ozluyorum. Ayagima aldigim her topta Hagi gibi hissetmeyi ozluyorum.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim kickledi lan :asd:

senijderı beğeniyorum ve adam star tabikide ama hagi den iyi futbolcumu sence??

hagi ile kıyaslamam bile ama suan ki futbolumuzda sneijderi getirebilmek çok büyük başarı bu adam gelirse Schalke'yi eleriz ve ligde yüzde 95 şampiyon oluruz bu kadar net konuşuyorum...

Adam dünya yıldızı üstelik yaşı daha 28 eğer alırsak bu adamı yüz yılın transferi olur Hagi'den sonra...

ya bu fb kadar iğrenç bir oluşum var mı ya?adamlar stoch un suratına bakmadı kadro dışı bıraktı kötü davrandı.anasayfaya koymuşlar hemen yılın golünü aldı diye.

Yahu arkadaşlar neyi uzatıyoruz boşverin

İnşaAllah Sneijder gelir ve Yeni HAGİ'miz olur diyelim...

sneijderi alırsak yılın golünü biz fenere atacağız

hagi ile kıyaslamam bile ama suan ki futbolumuzda sneijderi getirebilmek çok büyük başarı bu adam gelirse Schalke'yi eleriz ve ligde yüzde 95 şampiyon oluruz bu kadar net konuşuyorum...

Adam dünya yıldızı üstelik yaşı daha 28 eğer alırsak bu adamı yüz yılın transferi olur Hagi'den sonra...

hemfikiriz renktaş

Ynt: Transfer Nöbeti

Johan Cruyff donemin Barcelona teknik direktoru sanirim Hagi'yi yolladigi icin cok pisman oldugunu soylemisti.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt