Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

doğrudur hesabın takipçi sayısına bakmadım. ama benim bu olaya inanma nedenim bu hesap değil. 3 4 gün önce çıktı zaten bu haberler. biz burada nasıl konusuyorsak, man unt taraftarları da kendi forumlarında öyle konusuyor. sene başında fergusonuun senijderi nasıl istediğini biliyoruz. eee şu anda o parayı verebilecek kuluplerden biri. adam da ingiltere ye hayır demez. sen olsan burayı mı seçersin? hadi getim, geçmiş tecrübelerim ( reyes, forlan, r10, podolski vs...) artık bu tip sansasyonel adamların transfer haberlerine bakmıyorum bile. keşke gelse, herkesden çok isterim. ama 2 senedir affedersinizde bu konularda kek durumuna düşüyoruz. özellikle 2. başkan refikm arıkanın her transfer döneminde hafta da bir radyo spora çıkması, başkanın ( fatih terimin vetosu ya da başka sebep) veremeyeceği sözleri yerine getirememesi, bu konuda gülünç duruma düşürüyor. bakın takım iyi, ekonomi iyiye gidiyor bunlara lafım yok. ama avrupa deniyorsa , 16 yı geçip ileriye gidilmek isteniyrsa amrabatla falan olacak iş değil. keşke gelse, ama inanmıyorum

Lafım sadece sana degil senin gibi düşünenlere

Yönetimi transfer konusunda begenirsin begenmezsin orası ayrıda sallamaya ne gerek var Adnan öztürk bzzat kendi gecen tv programında dedi konusu acıldıgında ben o zaman podolski transferiyle ugrasıyodum diye yani ugrasılmıs olmamıs Keza shakiri transferi öyle keza digerleri belki sneijder transferide olumsuz sonuclanıcak ama en azından atılan bi adım var bunu yokmus gibi lanse etmenin bi anlamı yok

184575.png

bu çocuğu alsak

Olur ben siteden yollamıştım bu arkadaşı alın diye :ayatollah:

ya hagi yi maradona ile kıyaslıyorlardı kariyeri boyunca siz sneijder diyorsunuz..bi gidin hava alın gelin..

Alakasız ama söylim :D

İSTANBUL'DA YARIN İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR TATİL !

doğrudur hesabın takipçi sayısına bakmadım. ama benim bu olaya inanma nedenim bu hesap değil. 3 4 gün önce çıktı zaten bu haberler. biz burada nasıl konusuyorsak, man unt taraftarları da kendi forumlarında öyle konusuyor. sene başında fergusonuun senijderi nasıl istediğini biliyoruz. eee şu anda o parayı verebilecek kuluplerden biri. adam da ingiltere ye hayır demez. sen olsan burayı mı seçersin? hadi getim, geçmiş tecrübelerim ( reyes, forlan, r10, podolski vs...) artık bu tip sansasyonel adamların transfer haberlerine bakmıyorum bile. keşke gelse, herkesden çok isterim. ama 2 senedir affedersinizde bu konularda kek durumuna düşüyoruz. özellikle 2. başkan refikm arıkanın her transfer döneminde hafta da bir radyo spora çıkması, başkanın ( fatih terimin vetosu ya da başka sebep) veremeyeceği sözleri yerine getirememesi, bu konuda gülünç duruma düşürüyor. bakın takım iyi, ekonomi iyiye gidiyor bunlara lafım yok. ama avrupa deniyorsa , 16 yı geçip ileriye gidilmek isteniyrsa amrabatla falan olacak iş değil. keşke gelse, ama inanmıyorum

Hernaneside alamayız o da pahalı

VI, Studio sport daki insanlar oyle diyor ama ;)

onlar demeli reklam icin, ama bizim gibi sporsite forumlarda ayni seyi soyluyorlar, iyi oyuncu ama 2 yildir iniste, bunu herkes soyluyor, ama tabiki tv de kendi adamini hep iyi gosterirler :yenieek:

[video=youtube;UeJGKKhNIw4]https://www.youtube.com/watch?v=UeJGKKhNIw4[/video]

Millet nurinin üzerine gitmeyin tamam, o da Hagi'yi futbol oynarken göremeyen bahtsızlardan.

Sneijder Superstar degil? haha... Saka gibi....:asd:

Tamam Tamam...:haha:

PS: önemli oglan,Superstar ne demek? bence Sneijder cok cok büyük bir yildiz ve inanilmaz mir futbolcu.

cr7, messi, iniesta, zlatan bunlar superstar, bu kategoride degil sneijder :yenieek:

iniesta messinin gölgesinde kalmaktan bıkmış :trollface:

Siz konusun ben bi joint sarim geliyom :sgr:

o kadarda değil yavaş

Yasin geregi tam hatirlamiyorsun galiba Renktas ama Hagi gercekten top diye oynardi snejderle.Formamizi giydigi icinmidir bilmiyorum ama Maradonayla es degerdi Hagi benim icin.

Haa Messiye ragmen Maradona dünyada haala bir numaradir.

ya hagi yi maradona ile kıyaslıyorlardı kariyeri boyunca siz sneijder diyorsunuz..bi gidin hava alın gelin..

hagi cok cok iyi futbolcuda maradona ile kıyaslanamaz snaıjderden de iyi ama top diye oynayamaz mustafa sarp değil bu sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt