Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Lafım sadece sana degil senin gibi düşünenlere
Yönetimi transfer konusunda begenirsin begenmezsin orası ayrıda sallamaya ne gerek var Adnan öztürk bzzat kendi gecen tv programında dedi konusu acıldıgında ben o zaman podolski transferiyle ugrasıyodum diye yani ugrasılmıs olmamıs Keza shakiri transferi öyle keza digerleri belki sneijder transferide olumsuz sonuclanıcak ama en azından atılan bi adım var bunu yokmus gibi lanse etmenin bi anlamı yok
doğrudur hesabın takipçi sayısına bakmadım. ama benim bu olaya inanma nedenim bu hesap değil. 3 4 gün önce çıktı zaten bu haberler. biz burada nasıl konusuyorsak, man unt taraftarları da kendi forumlarında öyle konusuyor. sene başında fergusonuun senijderi nasıl istediğini biliyoruz. eee şu anda o parayı verebilecek kuluplerden biri. adam da ingiltere ye hayır demez. sen olsan burayı mı seçersin? hadi getim, geçmiş tecrübelerim ( reyes, forlan, r10, podolski vs...) artık bu tip sansasyonel adamların transfer haberlerine bakmıyorum bile. keşke gelse, herkesden çok isterim. ama 2 senedir affedersinizde bu konularda kek durumuna düşüyoruz. özellikle 2. başkan refikm arıkanın her transfer döneminde hafta da bir radyo spora çıkması, başkanın ( fatih terimin vetosu ya da başka sebep) veremeyeceği sözleri yerine getirememesi, bu konuda gülünç duruma düşürüyor. bakın takım iyi, ekonomi iyiye gidiyor bunlara lafım yok. ama avrupa deniyorsa , 16 yı geçip ileriye gidilmek isteniyrsa amrabatla falan olacak iş değil. keşke gelse, ama inanmıyorum
Lafım sadece sana degil senin gibi düşünenlere
Yönetimi transfer konusunda begenirsin begenmezsin orası ayrıda sallamaya ne gerek var Adnan öztürk bzzat kendi gecen tv programında dedi konusu acıldıgında ben o zaman podolski transferiyle ugrasıyodum diye yani ugrasılmıs olmamıs Keza shakiri transferi öyle keza digerleri belki sneijder transferide olumsuz sonuclanıcak ama en azından atılan bi adım var bunu yokmus gibi lanse etmenin bi anlamı yok