Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Başkanın program kaçta?
Başkanın program kaçta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hacı burakla sercanı bir tutma burak en azından hep azimliydi birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyordu. Ben sercanda o ışığı malesef göremiyorum.
Yok hacı burakla sercanı bir tutma burak en azından hep azimliydi birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyordu. Ben sercanda o ışığı malesef göremiyorum. Tamam senden süper star olmanı bekleyen falan yok ama bir adam hep üzerine koyacağına olanları çekip alır mı yahu. Yetenek var mı eyvallah var ama bi doygunluk var adamda, heves azim, heyecan yok. Yahu sen Galatasaraya gelmişsin cevhere bak. Ş.liginde adın verilmemiş düşünsenenize sizin başınıza geldğini. Adımı vermeyen o hocayıda, teknik heyetide moratrmak için elimden geleni yapardım.
Benim sercandan beklediğim açıkçası şu: yırtıcı+ bitirici olmayabilirsin. Hızlıda düşünemeyebilirsin ama senin daha yaşın kaç yahu otur frikik çalış. Sen burak ve selçuktan en az 4 yaş küçüksün, koy kendini onların yerine 4 sene sonra onlar emekli iken sen onların yaşında olacaksın öğren hacı frikik atmasını 4 seneye adam frikik yıldızı olur yahu, boş zamanlarında çalışsın durdun işte ne kaybeder.
Hem bizde olmadı mı, özelliklerinde yazar sercan yıldırım frikik atıyor tamam daha en kötü trabzon, besiktaşta oynarsın yine vitrindesin ama böyle bekleyerek bir yere gelemez. Gitsin buraktan selçuktan frikik bilgisi tekniği alsın. Elmanderden pozisyon bilgisi alsın. Hızlıda oyuncu tekniğinide geliştirdimi + duran top ver elini ispanya işte. Ama ne gerenk var değil mi istanbulun hatunları ona yeterde artar bile.
ben gargamelin kedisi olmamda sende umabilme yeteneği olması beni çok sevindirdi bir o kadarda şaşırttı sağol varol
Oha burak'ın da bunların içerisinde olması gerekirdi.
Adam ligde 33 gol attı ve 2012'yi ş.liginde gol kralı olrak bitirdi. Yuh yani milleti 2 maçlık performansına göre koymuşlar oraya. Tövbe tövbe![]()
eskiden gece transferleri meşhurdu ondan bi tanede şimdi lazım
hadi bi git ötede oyna artık yav. sıkıldım ben
hadi bi git ötede oyna artık yav. sıkıldım ben
Emrah Tartışıyorsun ve bana haber bile vermiyorsun renktaş. Darılırım :ka23:
yok yav tartışmıyoruz ufak çaplı münazara ediyorduk şahsı muhterem ile

ummak bide üstüne sıkılmak helal sana adamsın oldukçada yeteneklisin hadi ben ötede oynuyom sende gel
yok yav tartışmıyoruz ufak çaplı münazara ediyorduk şahsı muhterem ile
Hadi öyle olsun.![]()
Bu arada ufak bir ayrıntı Antonini'yi isteyen diğer kulüpler ; Zenit , R.Kazan , Wolfsburg..
emrah kırılmadın dimi bana harbi canım sıkılıyor lan valla şaka yapıyom