Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sato selçığun 4 sene sonra bu takımda olacağını düşünüyor musun yani. Ben düşünmüyorum her futbolcu büyük liglerde oynamak ister. 2 sene sonra bu takımla birşeyler başarmış olsun +2 lig şampiyonluğu ş.liginde çeyrek affını ister. O da dolaylı yoldan bizden emekli olacak demek oluyor işte :D

Yerini dolduracak bir genç lazım bize 2-3 sene yetişritip sonra takıma sürelim reyis gitmek istediğinde onun gözü arkada kalmasın bizimde içimizde acı olarak kalmasın

selcuk inan bu takimdan giderse kalbim kirilir, biraz ondan yazdim.

bana soracak olsan 35 36 yasina kadar kaptanlik yapsin ve bizde biraksin, cunku boyle bir yerli oyuncu bir daha 20 sene gelmez bu takima. hae istedi dev bir kulup, onunu de tikamak olmaz f'sheur.

Selçuk bu yaştan sonra hiç biyere gitmez emin olabilirsiniz. Ha diyelim öyle bi ihtimal olsa bile biz bırakmayız rahat olun

Hagi'nin kariyerine bakmadan yorum yapmayın o zaman.Adam bize geldiğinde hem Real hem Barca patentliydi. Hagi Bükreş'i ve Romanya'yı tek başına başarılara taşıdı yıllarca sonra bize geldi bizide başarılara taşıyan en önemli isimlerden biri oldu..

Ben Hagi ile Wesley'i karşılaştırmam bir kere dönemleri farklı oynanılan futbol şekli farklı. Futbola bakış bile farklı... Bu kıyaslamayı 14-15 yaşında hagi dönemini hatırlamayacak olanlar yapsa tamam derim de 27 yaşında birinin yapması hayli şaşırtıcı..

Yine de kariyer olarak hagi 1 tık öndedir her açıdan..

Tutunmadı dediğimiz Hagi'nin R.Madrid ve Barcelona kariyerleri Wesley'e göre daha başarılı geçti..

Wesley 2 sezon hariç ne yaptı? 2009-2010 ve 2010-2011 sezonları haricinde R.Madrid ve İnter'de ne yaptığını söyler misiniz?

yav aga bıktım bıktım bugün allahını seversen ben snaijdere hagiden iyi demedim kurban olayım arkadaşın biri hagi, sneijder kaka bilimum üst düzey adamlarla top diye oynar yazdı bende oynayamaz dedim bu adamlarda ust düzey futbolcular dedim HAGİDEN İYİ demedim anlaştık mı abicim

Bakin durumu soyle aciklayayim, soylenen paralar kuluplerin oyunculara verdigi paralar. Oyuncular kendi vergilerini kendi oduyorlar. Mali yil sonunda sanirim mart ayina kadar beyan sureleri var. Reklam, sponsorluk, kulupten aldiklari maas hepsi uzerinden vergi veriyorlar. Dolayisiyla epey bir kesinti oluyor.

Ekonomi saatimiz başlamıştır.

şimdi bu adam senede 35 maç yapsa maç başına 40 bin avro alsa

30 maç oynaması halinde 600.000 euro

20 asist yapması halinde 500.000 euro

CL de her üst tura çıkışta 300.000 euro

yıllık da 3,750 garanti para

1,400

3,750

600+500+300

6,350 para geçer eline

beni alsınlar transfer görüşmelerine

Biz ne biçim taraftar olduk arkadaş. eiimizde kalem kağıt hesap kitap yapıyoruz. Bugün kahveye gittim bir çay içeyim diye. Kahvecinin elinde kalem kağıt yanında 2-3 arkadaşı. hesap kitap yapıyor merak ettim sordum. o da sneijderin maliyetini hesaplıyordu :lol:

Ben de Selçuk giderse ne yaparız diyordum hep arkadaşlara falan. Söyliyim de gitmeyeceğini onlar da rahatlar biraz. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim renkdaşım, duyur herkese de endişelenmesin kimse. Selçuk futbolu bırakana kadar burada. :yenieek:

Selçuk bu yaştan sonra hiç biyere gitmez emin olabilirsiniz. Ha diyelim öyle bi ihtimal olsa bile biz bırakmayız rahat olun

oynadigi mevki itibariyle emin olamayiz f'sheur, bu tur topcular 28'den sonra prim yapar genelde f'shaoer.

#STAY WITH US INAN

Biz ne biçim taraftar olduk arkadaş. eiimizde kalem kağıt hesap kitap yapıyoruz. Bugün kahveye gittim bir çay içeyim diye. Kahvecinin elinde kalem kağıt yanında 2-3 arkadaşı. hesap kitap yapıyor merak ettim sordum. o da sneijderin maliyetini hesaplıyordu :lol:

o 20 asisst i gol/assist toplamı olarak değiştire biliriz.

Sneijder' e iletelim sevgili Melih' cim

-Şimdi akşam üstü yayınlanan o liste ssneijderin interden aldığı kesintilerle geliri mi

-Yoksa içerisinde reklam gelirleri vs ile eline geçen toplam para mı

bunu iyice ayırt etmek gerekir aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt