Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendisinin transferi icin unal aysal'in bir petrol ve bir elektronik deviyle sponsorluk anlasmasi gorusmeleri yuruttugu de gelen bilgiler arasinda. isim sormayin sadece ipucu verebilirim.

(bkz: romario)

(bkz: ksh)

(bkz: bash)

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:35)

Eleman costu durduramiyoruz. Bu arada sponsorluk icin hangi firmalarini kasdettigini anlayan var mi?

Petrol ofisi ve teknosa geldi aklıma ilk. link versene abi ?

Petrol ofisi ve teknosa geldi aklıma ilk. link versene abi ?

kendi şirketleridir Melih

Ünal Aysal, 1973 yılı başında Brüksel'deki bir firmanın ticaret müdürü olarak çalıştı. 1974 yılında da Unit International'i kurdu. Bu şirkette, ilk 10 yıllık dönemde demir çelik ve sanayi mamulleri satışı ve petrol swap işlemleri yaptıktan sonra, 1984 de petrolün yanı sıra, elektrik üretimi ve anahtar teslim santral inşa ve finansmanı projelerinde ihtisaslaştı.

Bu arada, Türkiye ve İran'da elektrik santralleri kuran Ünal Aysal, daha sonra temiz enerji yatırımları ve madencilik faaliyetlerine yöneldi.

Vikipedia

ya birakin allah askina...bizim transfer heyeti asla bukadar buyuk transfer yapamaz.. gidip mensah, anthonia (ikisinide hayatimda duymadim) alip gelir baskan :o

kendisinin transferi icin unal aysal'in bir petrol ve bir elektronik deviyle sponsorluk anlasmasi gorusmeleri yuruttugu de gelen bilgiler arasinda. isim sormayin sadece ipucu verebilirim.

(bkz: romario)

(bkz: ksh)

(bkz: bash)

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:35)

Eleman costu durduramiyoruz. Bu arada sponsorluk icin hangi firmalarini kasdettigini anlayan var mi?

kolpanın hasıdır itibar etmiyorum

kendi şirketleridir Melih

Ünal Aysal, 1973 yılı başında Brüksel'deki bir firmanın ticaret müdürü olarak çalıştı. 1974 yılında da Unit International'i kurdu. Bu şirkette, ilk 10 yıllık dönemde demir çelik ve sanayi mamulleri satışı ve petrol swap işlemleri yaptıktan sonra, 1984 de petrolün yanı sıra, elektrik üretimi ve anahtar teslim santral inşa ve finansmanı projelerinde ihtisaslaştı.

Bu arada, Türkiye ve İran'da elektrik santralleri kuran Ünal Aysal, daha sonra temiz enerji yatırımları ve madencilik faaliyetlerine yöneldi.

Vikipedia

Doğrudur. Bunu bilmiyordum ben. Acaba nasıl yapmış bu kadar şeyi. kimlerden destek almış arkasında ne gibi güçler var. Merak ettim şimdi araştırmak lazım.

Doğrudur. Bunu bilmiyordum ben. Acaba nasıl yapmış bu kadar şeyi. kimlerden destek almış arkasında ne gibi güçler var. Merak ettim şimdi araştırmak lazım.

Duyumu veren sıkıyor yalnız Melih. Ünal Aysal ilk geldiği gün kimse benden maddi çıkar beklemesin.

Galatasaray' ı kendi öz kaynakları ile yönetilen bir klüb yapacam dedi

Romario denilen adam PSV'de oynamis. Acaba Philips olabilir mi teknoloji devi?

Duyumu veren sıkıyor yalnız Melih. Ünal Aysal ilk geldiği gün kimse benden maddi çıkar beklemesin.

inan kıracın telegol programında yaptığı açıklamaya karşı verilmiş bir cevaptı o. Uyanık adam.

Unal Aysal'in en buyuk faydasi kendi cebinden para vermesi degil, ticari iliskilerini kullanarak sponsor ayarlamasi olur. Basklan Turkiye'nin en zengin 20 adami icinde.

en basit anlamiyla coluk cocugun arka bahcesi.

buradaki insanlarin futbolla yakindan uzaktan alakasi yok. var olan tek mevzu, "senin rutben su, benim rutbem bu" geyigi ile "o oyuncu les, bu oyuncu cop" muhabbeti. bu kadar futbol cahili kultursuz ergen bir araya nasil toplanmis cok merak etmekteyim. bir ara sadece transfer haberi var mi diye bakmaya girerdim. artik onu da birakmislar, kendi aralarinda kavgadan ve laf sokmadan baska hic bir seyle ilgilenmiyorlar.

Ekşi'deki adamın bizim forum hakkında düşündükleri. Bazı konularda haklılık payı var açıkçası.:)

Transfer Nöbeti

arkadaslar sinavlara calisiyorum bütün gündür hic takip edemedim, bu sneijder haberleri nerden cikti??

Alın size duyum..

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

@alperocal Flu, Lyon'dan sola Fabian Monzon'u kiralıyor. Carlinhos?

Alper Öcal ‏@alperocal

@timblnt Maymun gibiler, bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyorlar. Monzon, Azevedo, Samudio'dan birini alırlarsa Carlinhos valizi toplar

bu transfer dönemide böyle geçer kimse heveslenmesin sneijder filan hikaye alırız mensahmıdır mebsahmıdır ne haltsa oturur maçımızı izleriz

Fluminense O.Lyon'dan sol bek Monzon'u kiraliyormus...Carlinhos?

bu transfer dönemide böyle geçer kimse heveslenmesin sneijder filan hikaye alırız mensahmıdır mebsahmıdır ne haltsa oturur maçımızı izleriz

bu transfer doneminde'de balon transfer'ler yapilirsa artik taraftarin bir sekilde yonetimi protesto etmeli abartilmiycak bir sekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt