Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.047
- 23.591
- 3.723
Cevap: Transfer Nöbeti
Bugün dışarıdaydım var mı gelişme.FB Belhanda falan demişler bir de.
Bugün dışarıdaydım var mı gelişme.FB Belhanda falan demişler bir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riera süper ya xD
Emre de iyi paslar atmis, ama iste cogu zaman berbat oynuyor.
Defans cidden berbat...
[video=youtube;JMY7Nd8_wV4]https://www.youtube.com/watch?v=JMY7Nd8_wV4[/video]
AMK söyle yazmis haberin basinda
Biz hic bir oyuncu hele ki Chadli'ye 10 milyon vermeyiz geciniz. Yalan haber yani.
Yalnız sen konuyu çok farklı yere taşıdın.. Bunu yapan kulüp sayısı Avrupada bir elin parmaklarını geçmek kaldı ki bir çoğu kendi sömürge ülkelerinden faydalanıyor bunu yaparken.. Ben sadece 10 M €'ya +28'lik bir oyuncu alacağımıza 15 M €'ya genç oyuncu alalım dedim..
Örneğin porto 1-2 M €'ya almıyor ki oyuncuları
Bu sezon başı Kolombiyalı Martinez'i 9 M € bonservis bedeli vererek aldılar adam geçen sezon Meksika liginde oynuyordu ve 25 yaşındaydı yani o kadarda genç değildi ama 11 lig maçında 10 gol attı :yenieek:
Aynı Şekilde
Danilo'yu 13 M €'ya , Alex Sandro'ya 9,5 M €, Mangala'ya ve Defour'a 6'ar M € verdiler ama bu paralara acımıyorlar çünkü nasıl olsa girdisi olacaktır..
Porto gibi olmak istiyorsan genç oyuncu konusunda kesenin ağzını açacaksın Mesela ben Defour'u 3 yıldır tanıyordum Standard'da oynarken ama aldılar ve şuan satsalar en az 2 katına satarlar..
Chadli ye 10 falan vermezdim ben, pas olayı zayıf bir adam kıvrak değil, skor gol dusunen bir adam, asla 10 numara değil. Chadli'yi 10'a alıp hiç satamama durumu da olabilir, tutsa bile zaten kaça satacaksın 15e mı?
Chadli kötü adam değil ama bildiğin kanat/sol forvet. Ne takımı yönetir ne pas alış verişi ust düzeydir, showmenliği cabası. 10 m euro verilir mi??
Sence 10 eder mi peki hakan Belhanda ile kıyaslarsan daha iyi anlarız
Amrrrabaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Yanlız Emre ile Riera dikkatimi çekti
Şimdi oturdum 10 dakka hocanın açıklamalarını dinledim öyle bir karamsar havası yok bilakis oldukça eğlenceliydi
lafın büyüğünü basına soktu açıkça düzgün gazetecilik yapın Galatasaraylıları düzgün bilgilendirin dedi
ben şahsen bu açıklamalardan sonra daha da bir ümitlendim doğru düzgün transfer yapacağız Allah'ın izniyle
Sinerji oluşturmaya devam Carlinhos - Kerim Frei ve Boateng diyorum olmaz ama ya olursa