Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün dışarıdaydım var mı gelişme.FB Belhanda falan demişler bir de.

Abi toplanip gs.org a mail atalim sikeciler aykut gibi bir adami uzmuyor sizin imparatoru dusurdugunuz durumlara bakin diye.LAN aziz sikeci falan ama su aykutu koruma huyuna imrenmiyor degilim

Bence Fatih Terim, Carlinhos, Alper Potuk, Bernard, Frei gibi isimleri istiyor, yönetim de daha tecrübeli, daha isimli futbolculari almak istiyor.

Anlasmazlik da ordan cikiyor bence. Düsünceler tartisilir. Bir karisim olabilirdi diye düsünüyorum. Daha dogru olurdu

Yalnız sen konuyu çok farklı yere taşıdın.. Bunu yapan kulüp sayısı Avrupada bir elin parmaklarını geçmek kaldı ki bir çoğu kendi sömürge ülkelerinden faydalanıyor bunu yaparken.. Ben sadece 10 M €'ya +28'lik bir oyuncu alacağımıza 15 M €'ya genç oyuncu alalım dedim..

Örneğin porto 1-2 M €'ya almıyor ki oyuncuları

Bu sezon başı Kolombiyalı Martinez'i 9 M € bonservis bedeli vererek aldılar adam geçen sezon Meksika liginde oynuyordu ve 25 yaşındaydı yani o kadarda genç değildi ama 11 lig maçında 10 gol attı :yenieek:

Aynı Şekilde

Danilo'yu 13 M €'ya , Alex Sandro'ya 9,5 M €, Mangala'ya ve Defour'a 6'ar M € verdiler ama bu paralara acımıyorlar çünkü nasıl olsa girdisi olacaktır..

Porto gibi olmak istiyorsan genç oyuncu konusunda kesenin ağzını açacaksın Mesela ben Defour'u 3 yıldır tanıyordum Standard'da oynarken ama aldılar ve şuan satsalar en az 2 katına satarlar..

Aynı noktaya geliyoruz aslına bakarsan..Evet para verilir tabii ki ben de isterim ancak örneğin Martinez kimse bilmez etmezken adamlar alıyor bir şekilde aynı şekilde Hulk'a da ciddi yatırım yaptılar ancak çok fazla da göz önünde değillerdi zaten..

Şimdi bizim istediklerimiz zaten yeterince göz önünde adamlar..Hadi bonservisi geçtim..Futbolcuyu Türkiye'ye getirmek ciddi maaş ile olur ki bunu bizim yönetim yapmaz,bundan eminim..

Chadli ye 10 falan vermezdim ben, pas olayı zayıf bir adam kıvrak değil, skor gol dusunen bir adam, asla 10 numara değil. Chadli'yi 10'a alıp hiç satamama durumu da olabilir, tutsa bile zaten kaça satacaksın 15e mı?

Chadli kötü adam değil ama bildiğin kanat/sol forvet. Ne takımı yönetir ne pas alış verişi ust düzeydir, showmenliği cabası. 10 m euro verilir mi??

bencede iyi bi futbolcu ama abartılacak kadar değil en azından benim gözümde belhanda daha iyi ondan ama bernard hakkında pek bi fikrim yok açıkçası

Sence 10 eder mi peki hakan Belhanda ile kıyaslarsan daha iyi anlarız

Belhanda bir kere farkli bana göre, yani mevki olarak diyorum. Ikisini kanat olarak düsünürsek Chadli derim, ama Belhanda Playmaker olarak farklidir.

Chadli icin 10 milyon degermi karar veremedim iste :o

Bir kere 10 milyon holanda ligi icin cok iyi bir fiyat, genelde hep az rakama gdier oyuncular. Ve ayrica bizim hata yapma lüksümüz de yoktur, cünkü City veya PSG gibi para da yok.

Şimdi oturdum 10 dakka hocanın açıklamalarını dinledim öyle bir karamsar havası yok bilakis oldukça eğlenceliydi

lafın büyüğünü basına soktu açıkça düzgün gazetecilik yapın Galatasaraylıları düzgün bilgilendirin dedi

ben şahsen bu açıklamalardan sonra daha da bir ümitlendim doğru düzgün transfer yapacağız Allah'ın izniyle

Sinerji oluşturmaya devam Carlinhos - Kerim Frei ve Boateng diyorum olmaz ama ya olursa

yok mu şampiyonlar liginde şalkeyi parçalamak isteyen bir wonderkid :mad::mad::mad:

Chadli'ye 10 milyon vermek yurt içinden Alper'e 10 vermek ile aynıdır bana göre...Tartışılır..

Şu Bernard'ı merak ediyorum.Aramız da 90 dakikasını izleyen varmı?

Yanlız şu transferler de her mevki konuşuluyor sadece forvet konuşulmuyor.Yahu en önemli eksiklik orda.Diğer mevkilere 10 tane aday bulursun.

Hoca gazetecilerin sorularına cevap verdi , fakat vücut dili, uslübu, hafiften giydirmeleri içinde bulunduğu ruh halini yansıttı.Hoca sorulara verdiği cevaplarda, üsttü kapalı bir şekilde duyduğu rahatsızlıkları ve gelecekle ilgili çok uzun planlama yapmadığıni dile getirdi;

* ısmarlama haberleri yapanları araştırın demesi.

* gelecekte burada olurmuyuz bilmem ama, bizim işimiz galatasarayın geleceğini düşünmek demesi.

* geçen sene ronaldinho, bu sene sjnader,qeurajma olayında hoca istemedi haberlerine tepkisi

vs.

Hocanın yönetim ile arasında geçen senenin başından beri bir sorun var, hoca ilk başarısızlıkta bırakmak zorunda olacağını bu takımın başında istenmediğini biliyor (geçen seneye göre daha alıngan ve sinirli).Başkana karşıda güveni kalmamış belliki.Zoraki bir evliliğe benziyor.

Yönetimden gelen açıklamalarda, tuhaf ve hocaya güven vermeyecek cinsten.

Geçen hafta radyo kanalına konuşan refik arkan , hocaya interden teklif var ne düşünüyorsunuz sorusuna verdiği cevap, galatasaray 1 kişiye bağlı bir kulüp değil giden olursa yeri dolar,faith hocada sezon ortasında takımını bırakacak bir hoca değil,şampiyonlar liginde geldiğimiz yer belli.Sezon sonu oturur konuşuruz gitmek isterse gider şeklide cevap vermişti.

Yani bir taraftar olarak çok kızdım.Sözüm ona yönetici müsfettesi adam çıkmış bu kulübün Efsanelerinden birisi hakkında bu şekilde konuşuyor.Geçen sene Fatih hoca olmasaydı transfere 100 milyonda harcarsak şampiyon olamazdık.

Geçen hafta yine Başkanın açıklamalarında, Fatih hoca ile ilişkilerinin çok iyi olduğu.Fatih hoca ile olan anlaşmalarının başarıya endeksli çok uzun olduğu şeklindeydi.

Başkanın açıklamasına bakınca formül belli, Hoca başarısızdı ve gitti :).

Peki çalışması için gerekli imkanları tanıdınızmı ?, elin oğlu aykut gibi bir adama 1 sezonda 50 milyona yakın transfer harcaması yaptı, ya siz ?

kısaca hoca gider, muhtemelen sezon sonu bırakır.Yönetimdeki hocayı istemeyenler başarısız olup itibarsılaşıp gitmesini, böylece taraftar tepkisini almadan işi çözmeyi planlıyor.Hocada efsane olduğunun farkında, bunun bilincinde sonlandırmak istiyor.

iki tararfında konuşmaları ve eylemleri olumlu bir hava vermiyor.

Şimdi oturdum 10 dakka hocanın açıklamalarını dinledim öyle bir karamsar havası yok bilakis oldukça eğlenceliydi

lafın büyüğünü basına soktu açıkça düzgün gazetecilik yapın Galatasaraylıları düzgün bilgilendirin dedi

ben şahsen bu açıklamalardan sonra daha da bir ümitlendim doğru düzgün transfer yapacağız Allah'ın izniyle

Sinerji oluşturmaya devam Carlinhos - Kerim Frei ve Boateng diyorum olmaz ama ya olursa

boateng mi? neye yarayacak ki bizim ihtiyacımız yok bence

siz bence daha iyi arastırırsanız neyın ne oldugunu daha ıyı bılırsınız

ama benmle ılgılı eger ben bır karar vwermıssem, ben sahıp cıkarım, bunu ben verdım derım , ama ısmarlama işlere dıkkat etmek lazım tabı

ama hangı oyunun oynacagına ben karar verırım teknık olarak

sımdıye kadar hep beraber verdıgımız kararlar ıyıydı

BU NORMAL BI TRANSFER ACIKLMASIMI ARKADASLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt