- 15 Nisan 2010
- 21.532
- 5.657
- 1.858
Cevap: Transfer Nöbeti
Hay netinize brütünüze habire aynı muhabbet
Sneijder 6 net alıyor.
Hay netinize brütünüze habire aynı muhabbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder 6 net alıyor.
Sizce SNEIJDER kac Forma Numarali giyecek?:trollface:
snejderi geçin yahuuu..
bu kadar olumsuz bir adam olurmu?
6 aydır yok
bonservisi ile oynayan genç birini alırsın, değmez.
yıllık ücreti astronomik.
bumu faydalı olacak. 6 ay boyunca zarardan başka bişey değil, 1 ay da kendine anca gelir. şpl de oynayacak sağlam adam gerekli. bu lig için kanat bile yeterli olurr..
kaynak ? Avrupa'da net maaş diye bir kavram yok hicbir meslek grubunda
He is currently Inter and Serie A's highest earner with an annual salary worth 6 million euros a year after tax.
Are Inter better without Wesley Sneijder? - ESPN FC
nasıl net degil ya terim demedi mi transfer listesini verdim diye transfer listesinden ne anlıyorsunuz anlamıyorum sudur acıklıyayımda anla mesela 9 tane oyuncu listesi vermistir her bolge icin 3 icin 3 tane ve en az 2 bolgeye gerekli olsun diyelim 1. durum 2.durum 3. durum vardır ona gore artık is teknik direktorde degil yonetimdedir gider alır butcesine gore butce diyorum cunku butcen yoksa gidip snejderle ilgilenmen kasımpasaın lampardı getirmesi kadar abestir
6 brüt zaten net değil.
6 netmiş kardeşim![]()
Beyler face hesabımda ki sorun nedir bunu diyor
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor.
Sitedeki bir sorundan dolayı hesabına şu anda ulaşılamıyor. Bunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar dene.
Olurda gelirse Melo mümkünse çıkarıversin formasını![]()
Net falan değil sadece brüt maaş konuşulur Avrupa'da
kaynak ? Avrupa'da net maaş diye bir kavram yok hicbir meslek grubunda
6 aydır düzenli olarak forma giymiş, formda bir sneijder in mi gelmesini bekliyordun ki Galatasaray a ?
Digiturkle mukavele bitimini bekliyorlar bence.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi