Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La Belhanda'yo övüp övüp durdunuz Sneijder'e burun kıvırıyonuz.2-3 m€ gelmez herhalde Sneijder yani :o

snejderi geçin yahuuu..

bu kadar olumsuz bir adam olurmu?

6 aydır yok

bonservisi ile oynayan genç birini alırsın, değmez.

yıllık ücreti astronomik.

bumu faydalı olacak. 6 ay boyunca zarardan başka bişey değil, 1 ay da kendine anca gelir. şpl de oynayacak sağlam adam gerekli. bu lig için kanat bile yeterli olurr..

Nefesi yeter..

Alabiliyorsan al, yaz 11ine, gerisini karşına çıkan rakibin düşünsün..

Ama hayvan terli ağa, inanmayı çok isterim başkana ama tedbiri elden bırakmıyorum bu sefer :(

Net falan değil sadece brüt maaş konuşulur Avrupa'da

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

nasıl net degil ya terim demedi mi transfer listesini verdim diye transfer listesinden ne anlıyorsunuz anlamıyorum sudur acıklıyayımda anla mesela 9 tane oyuncu listesi vermistir her bolge icin 3 icin 3 tane ve en az 2 bolgeye gerekli olsun diyelim 1. durum 2.durum 3. durum vardır ona gore artık is teknik direktorde degil yonetimdedir gider alır butcesine gore butce diyorum cunku butcen yoksa gidip snejderle ilgilenmen kasımpasaın lampardı getirmesi kadar abestir

sen GSın bütçesini nerden biliyorsun. muhsebecimisin GS ın.

Snajder gelsin portakaldan meme yapar taksimde dolasirim

Sneijder'i alamayız bence.

Carlinhos ve Chadli dedi başkan, peki başka biri var mıydı listede?

Belhanda 3.5 aliyorsa Sneijder hayli hayli 5.i hakeder . o aradaki 1.5 sirf ismi kariyeri icin verilir

6 aydır düzenli olarak forma giymiş, formda bir sneijder in mi gelmesini bekliyordun ki Galatasaray a ?

o kadar bonservis ve yıllık ücretle. ne 10 numaralar + bonus kerim frei alınır biliyormusunuz?

ne zaman düzenli oynayan birini alırsak o zaman başarı sayarım..

başarı oynamayan değil, oynayan iyi oyuncuyu kadroya katmakdır..

hem takım için- hem taraftar için oynayan göz önünde olan futbolcu değerlidir..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Digiturkle mukavele bitimini bekliyorlar bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

keşke oturup digiütürkle karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetseler. karamehmet galatasaraylı zaten. 2 yıl çok uzun süre. gstv nin uydu da olmaması bize çok şey kaybettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt