Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya ben mi yanlış hatırlıyorum İzmit'de Van'da binlerce vatandaşımızı kaybetmedik mi ?

Hangi akla hizmet depremle dalga geçiyorsunuz ayıptır günahtır..

Şu tip yorumlar forumun kalitesini düşürüyor..

fena tırstım ha gerçeği hissetmedim evdeki misafirler deprem oluyor dedi hadi balkondan atlıyoz dedim şaka bi yana geçmiş olsun herkese..

Geçmiş olsun herkese

aarkadaş ufak artçı mı oldu , banamı öyle geldi..

sitelerde fila nbişey varmı? yoğunluk var açılmıyor bende..

bende bunu diyorumm işte,, medya bu. öyle bişey yaparkii taraftarı oyuncuya- oyuncuya medyaya düşürür..

gerisi benim umrumdamı? asgari ücrete 30 milyon zam gelmiş ses çıkmıyor, eşi bilmem ne derler yola dökülürler..

Abi haklısın türkiye de öyle bir sorun var bizim insanımızın cebinden 100 lirasını çalıp geri 10 lira verince Allah razı olsun der ama böyle konularda sokağa dökülebiliyorlar fakat her şey iyi giderken böyle şeylerin olacağını düşünmüyorum.En azından bizim böyle felaket senaryoları üretmemize gerek yok bırakalım biz bu işleri maçımızı izleyelim keyifle.

Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da ve İzmir'de çok şiddetli hissedildi.

Millet sallanıyorz diye tweet atıyor sen akıl ver bunlara :o

bugun adıyamanda da oldu. haydi hayırlısı. ALLAH kötüsünden saklasın bizi..

BAGCD-GCEAEuDl8.jpg

bu deprem istanbuldan nasil hissediliyor yahu?

Arkadaşlar depremi Ünal Aysal a yada başka şeylere bağlayıp gırgıra alanlar var. Lütfen çocuk ve çocuk ruhlu kardeşlerim bu tür meseleleri ciddiye alsınlar. Dalga geçilecek konular değil bunlar

arkadaş deprem çanakkale yakınlarında olmuş ..başta istanbul olmak üzere diyolar bi de..sanki sadece istanbul var bu ülkede

herkeze geçmiş olsun deprem için ve transfer haberi

@Senfo10
Son Dakika / SkySports24 : Matias Silvestre kuluplerin anlaşmasına rağmen Galatasaray'ın teklifini reddetti.

arkadaş deprem çanakkale yakınlarında olmuş ..başta istanbul olmak üzere diyolar bi de..sanki sadece istanbul var bu ülkede

bu ülkenin 4 te 1 istanbulda.. her medya kuruluşuda..

sabah adıyamanda oldu, umursadımı kimse? istanbul denseydi, büyün millet bakardı..

akıll medya yokki... dediğin doğru olsada medya-patron sınıfı bu işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt