Semih Ulukaya
Kırmızı Üye
- 9 Mart 2012
- 1.306
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Geçmiş olsun herkese.
Geçmiş olsun herkese.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merkes üsü Ege denizi, şiddet 6.4
siz lafı çarpıtıyosunuz, sinirlendiriyosunuz beni...
ben izlersemde sizine , yapanların suçu yok , izleyenler suçlu oldu.. kuyuyu kazan belediye düşen yaya. suçlu niye görmedin kuyuyu..
ben eşinin üzerine çok gideleceğinden, bunuda zarar verileceğinden bahsediyorumm...
gördük banane demekle olmuyor? arda turan sinema salonu kapattı diye-yok şu renkli pantolon giydi diye çok laf edildi burda..
benim futbolcuya istemem ayrı maddi-sürekli oynamadığından.
eşi ile görüşüm aynı...
neysee cevap yazmıcayacam daha. konu saptıı..
ksuruma bakmayın, ben demek istediğimi anlatamadım..
Ünal Aysal konustu deprem olması normal. Sneijder'in ayak sesleri bunlar.
Ünal Aysal konustu deprem olması normal. Sneijder'in ayak sesleri bunlar.
siz lafı çarpıtıyosunuz, sinirlendiriyosunuz beni...
ben izlersemde sizine , yapanların suçu yok , izleyenler suçlu oldu.. kuyuyu kazan belediye düşen yaya. suçlu niye görmedin kuyuyu..
ben eşinin üzerine çok gideleceğinden, bunuda zarar verileceğinden bahsediyorumm...
gördük banane demekle olmuyor? arda turan sinema salonu kapattı diye-yok şu renkli pantolon giydi diye çok laf edildi burda..
benim futbolcuya istemem ayrı maddi-sürekli oynamadığından.
eşi ile görüşüm aynı...
neysee cevap yazmıcayacam daha. konu saptıı..
ksuruma bakmayın, ben demek istediğimi anlatamadım..
Abi arda mevzusunda suç taraftarda sen oyuncuna sahip çıkmazsan vurmak için her yolu denerler o dönem ki başarısızlıklara sinirli olan taraftarın arkasında durmamasından dolayı ardanın başına onlar geldi.Şu anda başarılı bir şekilde ilerliyorken sneijdere öyle saçma sapan yerlerden vurmaya çalışanlar başarısız olacaktır hatta çok büyük tepkiler alacaklardır.
Deprem konusunda canı yanmış bir toplumun icinde bu espri olmamış.