Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan bizim başkan da bir konuşursam yer yerinden oynar diyor muydu bazıları gibi ???

Ünal Aysal konustu deprem olması normal. Sneijder'in ayak sesleri bunlar.

siz lafı çarpıtıyosunuz, sinirlendiriyosunuz beni...

ben izlersemde sizine , yapanların suçu yok , izleyenler suçlu oldu.. kuyuyu kazan belediye düşen yaya. suçlu niye görmedin kuyuyu..

ben eşinin üzerine çok gideleceğinden, bunuda zarar verileceğinden bahsediyorumm...

gördük banane demekle olmuyor? arda turan sinema salonu kapattı diye-yok şu renkli pantolon giydi diye çok laf edildi burda..

benim futbolcuya istemem ayrı maddi-sürekli oynamadığından.

eşi ile görüşüm aynı...

neysee cevap yazmıcayacam daha. konu saptıı..

ksuruma bakmayın, ben demek istediğimi anlatamadım..

Abi arda mevzusunda suç taraftarda sen oyuncuna sahip çıkmazsan vurmak için her yolu denerler o dönem ki başarısızlıklara sinirli olan taraftarın arkasında durmamasından dolayı ardanın başına onlar geldi.Şu anda başarılı bir şekilde ilerliyorken sneijdere öyle saçma sapan yerlerden vurmaya çalışanlar başarısız olacaktır hatta çok büyük tepkiler alacaklardır.

istanbulda deprem olmus, 5.8 büyüklük, merkez üssü ege denizi..

herkese gecmis olsun arkadaslar

Bende İstanbuldayım saatlerdir bilgisayar başındayım diye başım dönüyör falan sandım,deprem olmuş herkese geçmiş olsun

İlk 6.4 olarak açıklandı şu an 5.8 olduğu söyleniyor.Merkes üssü Ege Denizi

siz lafı çarpıtıyosunuz, sinirlendiriyosunuz beni...

ben izlersemde sizine , yapanların suçu yok , izleyenler suçlu oldu.. kuyuyu kazan belediye düşen yaya. suçlu niye görmedin kuyuyu..

ben eşinin üzerine çok gideleceğinden, bunuda zarar verileceğinden bahsediyorumm...

gördük banane demekle olmuyor? arda turan sinema salonu kapattı diye-yok şu renkli pantolon giydi diye çok laf edildi burda..

benim futbolcuya istemem ayrı maddi-sürekli oynamadığından.

eşi ile görüşüm aynı...

neysee cevap yazmıcayacam daha. konu saptıı..

ksuruma bakmayın, ben demek istediğimi anlatamadım..

abi, benim için gereksiz olan şeylere fazla takılıyorsun, rahat ol bea ,sneijder gelirse tadını çıkarak :)

Abi arda mevzusunda suç taraftarda sen oyuncuna sahip çıkmazsan vurmak için her yolu denerler o dönem ki başarısızlıklara sinirli olan taraftarın arkasında durmamasından dolayı ardanın başına onlar geldi.Şu anda başarılı bir şekilde ilerliyorken sneijdere öyle saçma sapan yerlerden vurmaya çalışanlar başarısız olacaktır hatta çok büyük tepkiler alacaklardır.

bende bunu diyorumm işte,, medya bu. öyle bişey yaparkii taraftarı oyuncuya- oyuncuya medyaya düşürür..

gerisi benim umrumdamı? asgari ücrete 30 milyon zam gelmiş ses çıkmıyor, eşi bilmem ne derler yola dökülürler..

İzmir fena salladı..1 dk ya yakın sallandık ve ufak tefek artçılar devam ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt