Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.

bence bukadarini bile bilmek yeterli sen özür dilemene gerek yok bance

evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.

Şeref SHAQİRİ OLAYI OLMASAYDI BUGÜN BURADA SNEİJDER GALATASARAY'DA derdin diye düşünüyorum yanlışmıyım ? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor sanırım :)

sizden ricam bu transferin gerceklesmesini istiyorsaniz sneijder ve esine twitter'dan guzel sozlerle baski kurun :-) hatta TT yapabilirseniz harika olur. benim gibi siradan bir insani tt yapmistiniz, sneijder ve esinin tt yapmamak galatasaray taraftarinin ayibi olur. sizleri seviyorum, gozlerinizden operim.

yemın edıyorum bı hafta ruh gıbı gezdım

hayalımdekı adamdı neyse canın sagolsun olur boyle kazalar

bı kusurum varsa özur dılerım tekrardan

Valla Seref Aydın'dan Sneijder haberini değil de Carlinhos ve muhtemel stoper adayları hakkında görüş isterim ben.

Ayrıca Hernanes ile Bernard haberleri doğru mu?

Transfer Nöbeti

Ben şimdi nasıl yarın ki geometri sınavına çalışıyım

Sen bir yanlış haberle silinmeyecek kadar çok doğru haber verdin bize.Kafana takma.

sizden ricam bu transferin gerceklesmesini istiyorsaniz sneijder ve esine twitter'dan guzel sozlerle baski kurun :-) hatta TT yapabilirseniz harika olur. benim gibi siradan bir insani tt yapmistiniz, sneijder ve esinin tt yapmamak galatasaray taraftarinin ayibi olur. sizleri seviyorum, gozlerinizden operim.

senin gibi sıradan insana kurban :D

Sneijder hafta sonu İstanbul'da olabilir. Ufak bir duyum ;-)

TT icin hashtag nedir? Halledelim su isi 1 saatte hadi

duzgun mesajlar atalim millet adamlari delirtmiyelim !!

TT olsun cifte kumrular !! :ayatollah:

Emre güz@emre_guz @YolantheCabau Yolanthe come to istanbul with Sneijder for Galatasaray :)

çağırdım yengeyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt