Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
cuma gunune kadar ölürüz biz
cuma gunune kadar ölürüz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.
Yolanthe Cabau @YolantheCabau
@HarunKadan Istanbul is zeker mooi! Ben er vaak geweest, hou van Turkije! Maar wat er gaat gebeuren weet ik niet schat
?
evet maalesef oldu. bunun icin herkesten ozur diledim. ancak en azindan hayali bir durum yoktu. yani bu kadar yaklasilmisken, iki defa borsa duyurusu gelmisken, baskan ve fatih hoca isin neredeyse sonuclandigini belirtmisken ofsayta dustuk. kusura bakmayin tekrardan.
"Ben bugün bir haber aldım..." :-)
sizden ricam bu transferin gerceklesmesini istiyorsaniz sneijder ve esine twitter'dan guzel sozlerle baski kurun :-) hatta TT yapabilirseniz harika olur. benim gibi siradan bir insani tt yapmistiniz, sneijder ve esinin tt yapmamak galatasaray taraftarinin ayibi olur. sizleri seviyorum, gozlerinizden operim.
aga Ben umuttepedeyim Kocaeli'yi etmediler tatil :sad007:
O Seref Aydin fake mi?