Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elinde 2 üst düzey yabancı olacak ve bitanesini yedek oturtacak öyle mi. Sanmam sneijder transferi ile melo bütün enerjisini defansa verecektir. Melo sneijder arası bağlantıda selçuk reyis sağlar. Bitanede iyi solbek alsak yahu. Riera selçuk sneijder burak elmander 5lisi katliyam yapar
Tribun Dergi @tribundergi
Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport) :SS:
Ben eşi konusuna inanmıyorum, muhtemelen mazerettir diğer takım görüşmeleri için... 5günde mi sorucakmış eşine?
Ben eşi konusuna inanmıyorum, muhtemelen mazerettir diğer takım görüşmeleri için... 5günde mi sorucakmış eşine?
Beyler ben Hakan Sipahi yi uzun süredir biliyorum sadece twitter dan degil. Size net söyleyebilirim ki, bu adam birsey bilmiyor. Drogba olayindan beri tanirim, baskalarina göre haber yapar.
Simdi bakin, Almanyada Gs-Inter oynarken ben arkadaslarima söyle birsey demistim : Sirf Sneijder icin gidiyorum maca
Yani kisaca Sneijderin o kücük ve temiz ayaklarina hayranim, ama batirdiniz herseyi. Yahu surda kac gündür Sneijder gelmez, bizde basarili olmaz diye totem yapiyoruz, sizin de derdiniz baska olmus. Tottem biter burda ve transfer olumsuz sonuclanir, totemim bu transferi buraya kadar getirdi. Simdi totemsiz Sneijder hayir diyecektir.
hamit burak amrabat transferlerini kapta görüşmelere başladığı anda. kesin olarak gelecek diyen kişi.
Arkadaslar kuslarin Tribun Dergisini kaynak gostermeyin. Yalan haber dolu o hep.
saffet ulusoy açıklamış hakan sipahi kesin dedi..şeref geldi %99 dedi.hala neyi düşünüyosunuz anlamış değilim...