Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya Güntekin bırak bu işleri Sneijder mevzusunda adam BJK'nin Guti, ALmeida, Simao transferlerini örnek gösteriyor. Sneijder nere bunlar nere...:asd:

elinde 2 üst düzey yabancı olacak ve bitanesini yedek oturtacak öyle mi. Sanmam sneijder transferi ile melo bütün enerjisini defansa verecektir. Melo sneijder arası bağlantıda selçuk reyis sağlar. Bitanede iyi solbek alsak yahu. Riera selçuk sneijder burak elmander 5lisi katliyam yapar

Hocam önümüzde ki sene yabancı kontenjanında dolayı böle birşey olabiliceğini düşünüyorum...Tabiki Melo nun form durumu çok önemli....

498 kullanıcı ve hakan burada

hakan gelırse kafayı yerım ben

mourınho donemınde asıktım bu adama

bence buraya 1-2 saat değil gece 12 ye kadar kilit vurulsun.sniejder başlğında konuşsunlar

burda coşup coşup sonra transfer olmazsa başkana saydırırım diyen arkadaşlar var. herşeyi abartmakta üstümüze yok. başkan görüştüm dedi. bundan dolayı kap'a bildirmek zorundaydık zaten. sonra gs tv de golleri yayınlanıyor diye ortalığa bi laf attılar. kap'a bildirdiğimizi gösteren haberde kalkıp baki mercimek'in görüntüleri yayınlamıyacaklardı heralde. allah aşkına sakin olun. adam gelirse zaten ortalığı dağıtırız.

Arkadaslar kuslarin Tribun Dergisini kaynak gostermeyin. Yalan haber dolu o hep.

Sevincim kursağımda halen :(

BBC'nin haberinde Galatasaray kelimesi geçmiyor. Balon bence...

Beyler ben Hakan Sipahi yi uzun süredir biliyorum sadece twitter dan degil. Size net söyleyebilirim ki, bu adam birsey bilmiyor. Drogba olayindan beri tanirim, baskalarina göre haber yapar.

Simdi bakin, Almanyada Gs-Inter oynarken ben arkadaslarima söyle birsey demistim : Sirf Sneijder icin gidiyorum maca

Yani kisaca Sneijderin o kücük ve temiz ayaklarina hayranim, ama batirdiniz herseyi. Yahu surda kac gündür Sneijder gelmez, bizde basarili olmaz diye totem yapiyoruz, sizin de derdiniz baska olmus. Tottem biter burda ve transfer olumsuz sonuclanir, totemim bu transferi buraya kadar getirdi. Simdi totemsiz Sneijder hayir diyecektir.

Totem için yazdığına bi ben eminim sanırım:) zira beğenip beğenmediğin futbolcu tiplemelerini uzun süredir okuyorum :yenieek:

Tribün Dergi ye inanmayın arkadaşlar.

Ünal Aylsal la İnte Başkanı yalan söylüyor demekki.

Ha Sneijder kabul etmez o ayrı konu

la yenge kazandıgın takipçilerden dolayı gel türkiyeye kaç takipçin oldu kim bilir :D

Beyler neden bu kadar umutlanıyorsunuz ben anlayamadım. Daha önce de transfer dönemlerinde bu şekilde bildirim yapıp (özellikle sadece KAP'a bildirip gündemi meşgul ettikten sonra) almadığımız futbolcular oldu. Sneijder, Türkiye Ligi standardının çok çok üstünde bir oyuncudur gelmezse de çok üzülmem; çünkü gelmesini beklemek çok gerçekçi değil. Büyük ihtimalle yine gündemi meşgul edip başka oyuncular getirecek yönetim. Umarım Sneijder transferi olmadığında kimse çıkıp yönetime saydırmaz.

Olum eşini merak etmeyin Başkanın cebinde bi moratti'ye birde eşine söyleyecek kahve parası vardır..:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt