Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Hakan delikanlının kim kardashian ile çıkma ihtimali > Sneijderin bize gelme ihtimalinden yüksek diyenler like a cöksün.

Cevap: Transfer Nöbeti

Yani gercekten herkes icin sok bir olaydi bu. Wesley Sneijder bu ya. Adam formamizi giydikten sonra degeri ve önemi iyice anlasilacak.

Sneijder´in Galatasaray´a katacagi o kadar cok sey olur ki. Yorum bile yapamiyorum heyecanimdan.

Hem inaniyorum hem de inanmiyorum. Allah utandirmasin

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/132225-transfer-nobeti-543.html#post5684436

ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.

bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun:yenieek:

bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.

bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.

şeref bunu da dedi hakan :b5:

Yahu oyuncu süre istemis, bunda ne var ki. Her oyuncu transfer teklifinden sonra süre isteyecektir. Burda yorumlara bakilirsa 100% anlasilmis gibi..

Bi akillanamadik bir türlü. Her KAP aciklamasi sonra Twitter da bir cok kisi cikip olumlu konusuyor, ama bakin yarin ve persembe günü nasil herkes susacak. Geciniz ya, Seref birsey dememis.

Gelir ya da gelmez belki ama ben bu davranışı anlayamıyorum gerçekten. Büyük kulüpler bile yeri geliyor çok zor transferler yapıyorlar. Transfer yapmak o kadar kolay da değil zaten.

temkinli olmakta fayda var beyler !!!

Sneijder gelirse kafamda cam kiricam, 5. Kattan atliycam, hizli gelen arabanin ustune atliycam.

gel be yavrum gel.

Herkes gaza gelmiş durumda. Transfer yatarsa yönetim istifa diye söylenmeye başlar bir kesim. :D

Diğer bir kesim de ''Başkan aldı hoca reddetti'' diyecek muhtemlen. :asd:

Her ne kadar Unal Aysal Milan'a olan ziyaretini "nezaket ziyareti" olarak tanimlasa da amaclarindan biri de Kevin Prince Boateng ve Luca Antonini'nin Turkiye'ye gelmesi hakkinda onbilgi almakmis. Ama yine de ozellikle Boateng'in Italya'yi terk etmesi pek kolay gorunmuyormus hem de pesinde Spartak Moskova, Rubin Kazan ve Wolfsburg gibi kulupler de varmis. Oyuncu dogal olarak en cok para veren kulubu tercih edecekmis.

Gazzetta - Anche Boateng nel mirino del Galatasaray - Milan news

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt