Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala gelmeme ihtimaline kendimi hazırlıyor ve gelmez diyorum çok zor bu transfer
Chadli büyük ihtimalle, şimdiden gidip onunla anlaşsın Tulun falan. Hollandayı iyi bilir o.
adam geldi de okuması kaldı yanişemsettin diyelim bişe farkeer mi :trollface:
Ben hala gelmeme ihtimaline kendimi hazırlıyor ve gelmez diyorum çok zor bu transfer
https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/132225-transfer-nobeti-543.html#post5684436
ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.
bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun:yenieek:
bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.
bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.
şeref bunu da dedi hakan :b5:
Bi akillanamadik bir türlü. Her KAP aciklamasi sonra Twitter da bir cok kisi cikip olumlu konusuyor, ama bakin yarin ve persembe günü nasil herkes susacak. Geciniz ya, Seref birsey dememis.
--------muslera--------------
eboue----semih----dany----carlinhos
------selçuk-----melo-------
--boateng---sneijder----kerim frei
------------burak-------------- nasıl onbir arkadaşlar:happynew:
O da tuzluymuş.Sene başında Tothenham 8 vermiş kabul etmemişler.Yani öyle pat diye bitecek bir transfer değil.
her şey iyi hoşta bu adamneden bu sezon neredeyse hiç oynamamış.sorunlu bir tip mi yoksa sakat mı.şampiyonlar ligine kadar form tutabilecek mi ????
O da tuzluymuş.Sene başında Tothenham 8 vermiş kabul etmemişler.Yani öyle pat diye bitecek bir transfer değil.
ben 1% bile ihtimal vermiyorum acık söylüyüm
Come Baby!!!Snayderide al gel!!!
yengeye yazdim![]()