Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İngiltere'ye gitmek istediği uzun zamandır konuşuluyordu ama istediği teklifi bir türlü bulamadı..Bu saatten sonra ŞL'ye oynayan ve ona ihtiyacı olup yüksek bedeller ödeyecek başka bir kulüp görünürde yok..İngiltere'de transfere en yakın kulüp Tottenham gibi duruyordu ama onlarda başka transferlere yoğunlaşmış durumdalar..

2 aydır fit olduğu halde oynatılmıyor. Kasım sonunda kadro dışı kaldı..Bu saatten sonra İnter'de verimli olması zor, yönetimle de yıldızı barışmadı istenen sözleşmeyi imzalamadığı için..Türkiye'yi tercih etmezse daha doğrusu transfer edilmezse işkence gibi bir yarım sezon geçirebilir. Forma şansı verilirse elinden geleni yapmaya çalışır. Sonrasında teklifleri bekler. Ama gelirse...

Daha 2011 sezonu sonunda 35 milyonların konuşulduğu bir isim için 8 ya da 12'ye düşülmesi bile bu transferin olabilitesini yükseltiyor..

Bence 1-2 gün daha oyalar bizi sonrasında kabul eder..

____

Kuyt arayıp gelme demiş midir acaba, malum fb formasını giyen karakter zaafiyeti geçiriyor. :)

Yine de temkinli olmakta fayda var. Chadli ve Carlinhos listemizde var ama gdip görüştü demedi ya o yüzden de bildirilmemiş olabilir. Sneijder için Moratti ile görüştüm dedi. O yüzden sıkıntı olmasın diye bildirilmiş olabilir.

Carlinhos Chadli transfer listemizde dedi bir tek Sneijder için görüştük dedi.

Orası da doğru, burada da itibar meselesi devreye giriyor. Aysal yerinde olsam onun için çok sayılmayacak bir cezayı öder, yine de taraftarı karşıma almazdım 3. kez. Ki bu isim Sneijder, taraftar sinirlenir.

sende bakirelerin elinden su iç. ağzından bal damlıyor.

:D:D Sağolasın :D Hhahaha:D

Sanirsin ki Rafael Bastosu transfer ediyoruz. Medyada tik yok. Varsa yoksa Belhanda, 3 Temmuz cart curt

Birazda yerli adam önerin seneye 5 yabancı :D sissokko yerine alper derim herşeye rağmen :D

İngiltere'den QPR'a önerilmişti Sneijder, Redknapp söyledi. Ama ne Sneijder istemiş bu transferi ne de QPR ücretini karşılayabilirmiş.

Diğer kulüpler arasında Tottenham, ManU ve Liverpool var deniyor.

Tottenham'ın alacağını sanmıyorum, zira Andre Villas Boas "İlk 4 için devre arasında transfer yapmaya ihtiyacımız yok" demişti 2 hafta kadar önce. Kaynak

ManU'nun ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, çok da gerekli bi transfer değil. Ama sonuçta Sneijder bu, her kulüp isteyebilir, belli olmaz yine ama sanmıyorum dediğim gibi.

Liverpool'un ise böyle bi transferi isteyebileceğini düşünsem de Sneijder L'pool'a katılmayı ne kadar ister bilemiyorum.

Kısaca; parasını verdikten sonra Sneijder'ın gelmemesi için bi sebep yok bence.

Yalnız bu Milliyet'i kafayı anlayan var mı?

Adamlar dün Ünal Aysal'dan Selçuk'u üzecek haber başlığıyla verdiler Sneijder haberini. Neymiş başkan takıma beyin lazım, oyun kuracak biri lazım demiş.

Bugün de ilk manşetleri(belki doğru çıkacak bir şekilde ama) "Sneijder'den kötü haber". Ne kadar alçak adamlar bunlar yahu. Adam muhtemelen uyuyor bu adamlar haber yapıyor.

Manu sezon basinda ciddi ciddi istiyordu Sneijderi, sonra Kagawa'yi almislardi galiba. Artik almazlar. Yaparsa bir cilginlik Liverpool yapar.

İngiltere'den QPR'a önerilmişti Sneijder, Redknapp söyledi. Ama ne Sneijder istemiş bu transferi ne de QPR ücretini karşılayabilirmiş.

Diğer kulüpler arasında Tottenham, ManU ve Liverpool var deniyor.

Tottenham'ın alacağını sanmıyorum, zira Andre Villas Boas "İlk 4 için devre arasında transfer yapmaya ihtiyacımız yok" demişti 2 hafta kadar önce. Kaynak

ManU'nun ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, çok da gerekli bi transfer değil. Ama sonuçta Sneijder bu, her kulüp isteyebilir, belli olmaz yine ama sanmıyorum dediğim gibi.

Liverpool'un ise böyle bi transferi isteyebileceğini düşünsem de Sneijder L'pool'a katılmayı ne kadar ister bilemiyorum.

Kısaca; parasını verdikten sonra Sneijder'ın gelmemesi için bi sebep yok bence.

ayrıca Villas Boas, Belhanda' yı istediğini belirtmiş. Bir yerde okumuştum hatırlamıyorum

Yalnız bu Milliyet'i kafayı anlayan var mı?

Adamlar dün Ünal Aysal'dan Selçuk'u üzecek haber başlığıyla verdiler Sneijder haberini. Neymiş başkan takıma beyin lazım, oyun kuracak biri lazım demiş.

Bugün de ilk manşetleri(belki doğru çıkacak bir şekilde ama) "Sneijder'den kötü haber". Ne kadar alçak adamlar bunlar yahu. Adam muhtemelen uyuyor bu adamlar haber yapıyor.

Neyse ki Selçuk'ta öyle bi kafa yapısı yok. Selçuk, Sneijder'la oynamaktan mutluluk duyar eminim ki. Selçuk geriden oyun kurarken Sneijder daha önden oyun kurar. Hem bu şekilde Selçuk'un yükü, rakip tarafından ona yapılan markaj da azalır ve daha rahat oynar.

Klasik Milliyet işte... Bi tarafları tutuşuyor alacağız diye.

Liverpool ve ManU transferlerini yaptılar o bölgelerin. Kaldı ki RVP ile kavgalı, Liverpool'un da Avrupa kupaları ile alakası yok. QPR'i erkenden reddettikleri açıklandı. Tottenham mutlaka transfer yapacak ama yapacakları transferin Sneijder olma ihtimali düşük..

Neyse ki Selçuk'ta öyle bi kafa yapısı yok. Selçuk, Sneijder'la oynamaktan mutluluk duyar eminim ki. Selçuk geriden oyun kurarken Sneijder daha önden oyun kurar. Hem bu şekilde Selçuk'un yükü, rakip tarafından ona yapılan markaj da azalır ve daha rahat oynar.

Klasik Milliyet işte... Bi tarafları tutuşuyor alacağız diye.

Sneijder ve Selcuk gibi 2 klas pasör Avrupada coğu büyük takimda bile yok. Sneijderin gelmesi, Selcuğunda Amrabatinda perfonmansini olumlu yönde etkiler.

Liverpool ve ManU transferlerini yaptılar o bölgelerin. Kaldı ki RVP ile kavgalı, Liverpool'un da Avrupa kupaları ile alakası yok. QPR'i erkenden reddettikleri açıklandı. Tottenham mutlaka transfer yapacak ama yapacakları transferin Sneijder olma ihtimali düşük..

Kavgalı olduklarının doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Sneijder, Ballon d'Or için 1. sırada Van Persie'ye, sonra Messi ve Ronaldo'ya oy verdi.

Wesley Sneijder Places Robin van Persie Ahead of Lionel Messi in FIFA Ballon d'Or Vote

Aramızda sorun yok imajı vermek için yapılmış olabilir mi..

tote'nin sneijder'i istemediğinden eminim..manu'ya gitmicek çünkü manu strootman'ı almaya çalışıyor..Qpr zaten alamaz Redknapp geçen alamayız tarzı bişeyler dedi...L'pooldan korkuyorum ben sadece ilgileniyorlarsa sakat..

Sneijder gelse bile Fatih Terim çift forvette ısrar edebilir.Ortada Sneijder- Selçuk

Bu arada sneijder son 1 yılda 4 kez uyluktan sakatlanmış kronik mi acaba:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt