serdar sengun
Sarı Üye
- 17 Haziran 2011
- 573
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
bu transfer bugun resmi olarak açıklanmazsa yatmış demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A.s mümin kardeşim. Tanrı koruyup, yüceltsin.
Cumlemizi InsAllah [tum GSlilari]
Kusura bakma bu olmadi kardes.
Cümlemizi Korusun takim makim Karisdirma oraya lütfen.
Tum Turkleri ozaman? Apo abi..?
Sunu Tüm Müslumanlar yapabalim kardes.
Biraz araştırsanız 70 yerde olumlu haber görecekken, tek bir kaynaktan çıkıp yayılan aynı olumsuz habere isyan ediyorsunuz.![]()
Ayrıca olmasa ne olur? Öyle bir psikolojiye büründük ki tüm camia olarak, fanatikte Nene serbest kalmış haberi var. Şimdi gitseler Nene'yi alsalar Sniejder'i alamasalar. Bu yönetim gidip ancak Nene'yi alır diye kötülerler. Oysaki yaz sezonundan beri herkes Nene gibi bir oyuncuyu bu takımda görmek istiyordu. :lol:
Wesley Sneijder'in eşi de onay verdi!, wesley sneijder haberleri
Ben de size olumlu bir haber koyayım bari. Bu haber dün gece Ntvspor haberlerinde de söylendi. fenerli olan habercinin internette çok güvendiği bir İtalyan sitesinde geçmişler bu haberi.![]()
Ya dün açıklama mecburiyetten de yapılmış olabilir Sneijder öyle gidip 1 günde anlaşılıp gelecek bir oyuncu değil.. Bekleyeceğiz yatarsa haberin olur zaten çıkar açıklarlar.. Da ben Aziz'den korkuyorum ya o kadar göz dönmüş durumda ki, açık açık yapıyoruz transfer çalışmasını araya girip bozabilir işi..