Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu transfer bugun resmi olarak açıklanmazsa yatmış demektir

Transfer Nöbeti

dün saat 21 dan beri bos bosuna bekledik-.- ben yatar nöbeti size devresiyorum artik...

Neden bizim işlerimiz hep bir komediye hep bir kaosa dönüşüyor anlamıyorum.:(

Başkanın 2.defa aynı hataya düşeceğine asla inanmak istemiyorum.kesinlikle sağlam olarak antlaşma yapmış ve dün öyle basının karşısına çıkmıştır diye ümit ediyorum.inşallah bu işin sonu hüsran olmaz.

ve dediğiniz gibi bugün netlik kazanır.çünkü en onamlı konu psikolojik savaş.bir ismi atıp kap'a bildiriyorsan o işi bitirmek farzdır.

8 milyon bonservis 4 milyon euro +maç başı deniyor. Hayırlısı olsun ama şu kap olayı dün mecburiyetten yapıldı. Gelirse bir çok şeyin önünü açar gelmez ise hayal kırıklığı illaki olacak ama bence fazla kaptırmamak lazım.

Biraz araştırsanız 70 yerde olumlu haber görecekken, tek bir kaynaktan çıkıp yayılan aynı olumsuz habere isyan ediyorsunuz. :)

Ayrıca olmasa ne olur? Öyle bir psikolojiye büründük ki tüm camia olarak, fanatikte Nene serbest kalmış haberi var. Şimdi gitseler Nene'yi alsalar Sniejder'i alamasalar. Bu yönetim gidip ancak Nene'yi alır diye kötülerler. Oysaki yaz sezonundan beri herkes Nene gibi bir oyuncuyu bu takımda görmek istiyordu. :lol:

Wesley Sneijder'in eşi de onay verdi!, wesley sneijder haberleri

Ben de size olumlu bir haber koyayım bari. Bu haber dün gece Ntvspor haberlerinde de söylendi. fenerli olan habercinin internette çok güvendiği bir İtalyan sitesinde geçmişler bu haberi. :)

bu transfer bugun resmi olarak açıklanmazsa yatmış demektir

Ya dün açıklama mecburiyetten de yapılmış olabilir Sneijder öyle gidip 1 günde anlaşılıp gelecek bir oyuncu değil.. Bekleyeceğiz yatarsa haberin olur zaten çıkar açıklarlar.. Da ben Aziz'den korkuyorum ya o kadar göz dönmüş durumda ki, açık açık yapıyoruz transfer çalışmasını araya girip bozabilir işi..

Biraz araştırsanız 70 yerde olumlu haber görecekken, tek bir kaynaktan çıkıp yayılan aynı olumsuz habere isyan ediyorsunuz. :)

Ayrıca olmasa ne olur? Öyle bir psikolojiye büründük ki tüm camia olarak, fanatikte Nene serbest kalmış haberi var. Şimdi gitseler Nene'yi alsalar Sniejder'i alamasalar. Bu yönetim gidip ancak Nene'yi alır diye kötülerler. Oysaki yaz sezonundan beri herkes Nene gibi bir oyuncuyu bu takımda görmek istiyordu. :lol:

Wesley Sneijder'in eşi de onay verdi!, wesley sneijder haberleri

Ben de size olumlu bir haber koyayım bari. Bu haber dün gece Ntvspor haberlerinde de söylendi. fenerli olan habercinin internette çok güvendiği bir İtalyan sitesinde geçmişler bu haberi. :)

İşin en kötü tarafı ne biliyormusun.Muallakta kalmak.Beklemek kadar kötü birşey yok hayatta dostum.tüm mesele bu .

zaman geçtikçe her kafadan bir ses çıkıyor.

s.a. gunaydın

du hakkaten cok saglam yerlerden bıttı dendı ben bu atılla gokceye ınanmak ıstıyorum bu aksam acıklanacak hıssı var bende hayırlısı olsun.....

Ya dün açıklama mecburiyetten de yapılmış olabilir Sneijder öyle gidip 1 günde anlaşılıp gelecek bir oyuncu değil.. Bekleyeceğiz yatarsa haberin olur zaten çıkar açıklarlar.. Da ben Aziz'den korkuyorum ya o kadar göz dönmüş durumda ki, açık açık yapıyoruz transfer çalışmasını araya girip bozabilir işi..

ben genel olarak düşüncemi söyledim genelde biz böyle bildirim yapıp günlerce haber oluyorsa bir şekilde o iş yatıyo..3 4 kez yaptı bu hayatı aysal bir daha yapmamıştır diye düşünüyorum..sneijder ikna olmadan öyle bir açıklama yapmazdı aysal hatalarından ders çıkarmıştır heralde..

La Gazzetta dello Sport Sneijder'in Galatasaray'ın teklifini geri çevirdiği ve kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini yazdı.

Bu arada olur da Sneijder'i transfer edersek umarim muzmin sakatligi basimiza dert acmaz. Adamin uzun sureli sakatligi olmadigi bir sezon yok son 6-7 senede. Yonetim de umarim bunlari dusunuyordur.

Bu la gazetta dello sport İtalya'nın Fanatik'i veya Fotomaç'ıdır inşallah. :asd:

ınsallah weslleyy ıle ugrasıp sonrada tabırı caızse apısıp kalmayız alternatıf vardır gorusulen chadlı bence yeterlı ve ıyı bır secım keske chadlı carlınhos olsa sahane olur..

ben bu weslynın kolay kolay ıkna olacagını dusunmuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt