Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder ve Carlinhos gelirse seneye Melo ve Amrabat yolcu olabilir. Amrabat'ın durumu Riera'ya bağlı. Orta sahaya Alper'i yazdım, ama bu kadroya Hürriyet'i de koysan oynar :asd:

----------Muslera----------

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

----Alper-Sneijder-Selçuk---

-----Hamit-----Riera-------

----------Burak-----------

her halükarda hamit mevcut duracak diyorsun yani.Her derde deva hamit.

Bittiyse bu gün açıklanması lazım. Açıklanmazsa sıkıntı var demektir.

Ama görüşme olduğunu söylemedi başkan diğer iki isim sadece listemizde dedi. Ama inter başkanı ile görüştük dedi.

Aslında ceza alınması pahasına Kap bildirimi yapılmasaydı keşke.

Abi ne cezası Allah aşkına ? ödeyeceğin ceza mı önemli milyonlarca taraftarın hayal kırıklığına uğraması mı ?

Yemişim cezayı..

Kesin bitmeden verilmemesi gerekirdi..

İnanın ben o kadar istemiyorum benim istediğim futbolcu değil ama taraftarımızın geneli çok istiyor.. ben onlara üzülüyorum..

carlinhos ve chadlide bildirilrdi

Bu oyuncular için bir seviyede görüşme olduğunu söylemedi başkan ilgileniyoruz listede vs dedi.

Ancak Sneijder için Başkan seviyesinde anlaştık vs dedi. Bu da bir görüşme-girişim olduğu için malulen bildirildi.

Dün dedik o kadar sakin olsun herkes diye (sana özel değil!).

Bir de Sneijder'i de o kadar abartmayalım iyi oyuncu ancak gelmemesi için bir sebep yok. Kendi tercihi tamamen. Ancak ben ihtimal vermiyorum tek olasılık kiralık olabilir.

Sneijder ve Carlinhos gelirse seneye Melo ve Amrabat yolcu olabilir. Amrabat'ın durumu Riera'ya bağlı. Orta sahaya Alper'i yazdım, ama bu kadroya Hürriyet'i de koysan oynar :asd:

----------Muslera----------

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

----Alper-Sneijder-Selçuk---

-----Hamit-----Riera-------

----------Burak-----------

bu orta saha ile ya elek oluruz-ya elek ederiz...

----hamit--g.inler--selçuk---

--sneijder------------xxxx---

------------burak----

xxx kanat veya 2.forvette olabilir..

bu orta saha ile ya elek oluruz-ya elek ederiz...

----hamit--g.inler--selçuk---

--sneijder------------xxxx---

------------burak----

xxx kanat veya 2.forvette olabilir..

Katılmıyorum ne elek oluruz ne de elek ederiz.

Riera çapı belli açık oynadığında. Durum çok değişmez kısacası Carlinhos etkisi dışında. Elbette daha creative oluruz. Şuanda da benzer taktikle oynuyoruz ne elek ettik ne de olduk. PES mi bu bir oyuncu yer değiştirince işler değişsin. Haa 4 ofansla oynarsın (bknz: Gerets dönemi) o zaman tamam.

çıkardığı İnter'in ünlü Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, eşi ve ailesi ile birlikte Kuşadası'nda tatil yapıyor.

Ünlü futbolcu, şu anda sadece tatili düşündüğünü, transferiyle ilgili olarak tatil dönüşü karar vereceğini söyledi.

adam türkiyeyi biliyor, okadar olumsuz değildir bence.. kariyer planlamasında sadece sorun olur...

Mevcutlardan aydın. açık ve net hamitten çok daha iyi bence.Sağ açık mevkii için konuşuyorum.

Nedeninide söyleyim.

1-Top kaptırmıyor.

2-Arkadaşlarıyla uyumu çok daha iyi

3-Çok daha süratli ve sprinter.

4-Kaleye direkt gidebiliyor.

5-Etrafında mevlana gibi 4 dolanmıyor

6-BAstımı gaza gidiyor.

7-Asortik pas hülyasına dalmıyor.

sanırım yeterlidir.

Nedeninide söyleyim.

1-Top kaptırmıyor.

6-BAstımı gaza gidiyor.

sanırım yeterlidir.

Hemfikirim. Ancak bazen Hamit'in de yararlı olduğu Aydın'da olmayan bir durum var. Topu ayağında tutması bu da çok önemli. Hep al git kaybet ya da devam et vs.. işe yaramıyor işte.

Nedeninide söyleyim.

1-Top kaptırmıyor.

6-BAstımı gaza gidiyor.

sanırım yeterlidir.

søføru de varmi?

bu ısde yatarsa amatorlugun resmı cekılmıs olur muspet gelısme dıye acıklıyosun tvden ardından zor dırumda kalıp kapa bıldır sımdıde yatarsa transfer baskan ne yazık kı madara olacak ..ınsallah bıterde transfer boyle bır durumla karsılasmayızz

acayip bir taraftar profilimiz var hakikaten

hem adamdan dun program boytunca her kes transfer haberi bekledi, birini aciklasin diye.

Oda durust bir sekilde Italyaya gitdiini, Sneijderle ilgili gorustuklerini,ve her seyin musbet bir sekilde ilerlediyini soyledi, transferin bittigini soylemediki?

KAP a da aciklama oldu ayni programda soyledikleri turde, yani Interle gorusmeler baslanmisdir diye.

Anliyorum ki burda her kes hatta disardada Galatasaray taraftarlari bu transferin olmasini cok istiyor

Bundan dolayi kendimizi iyi olacaga sartlandiriyoruz.Amma bunun olmama ihtimalide var.Oyuncu kabul etmeye bilir, orneklerinide unutmus degilz.

Yani burda Baskana kizilacak bir durum yok, nede bu isin amotorlukle bir alakasi yoktur.Eger taraftar kendini tarnsfer transfer diye yirtmasa belkide bu asamada hic kimseye bilgi verilmez.Amma taraftarin %70 transfer endeksli yasadigi icin, gazeteler bile o yuzden her gun bir bomba patlatiyor sirf gazwete satmak icin.

Menajeri açıkladı!

Galatasaray'ın, bonservisi için Inter'le pazarlıkta olduğu Hollandalı yıldızın menajeri Soren Lerby, ilginç açıklamalar yaptı.

BBC’ye açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder’in menajeri Soren Lerby, Galatasaray’dan resmi bir teklif almadıklarını açıklayarak kafaları karıştırdı. Lerby, oyuncusuyla Avrupa’nın önde gelen takımlarının da ilgilendiğini ifade etti.

SNEIJDER SUSKUN

Wesley Sneijder ise sessizliğini korumaya devam ediyor. Inter’de yaşadığı problemler nedeniyle Kasım ayından bu yana forma giyemeyen 28 yaşındaki Hollandalı yıldız transfer konusunda suskunluğunu koruyor.

AMK

Hemfikirim. Ancak bazen Hamit'in de yararlı olduğu Aydın'da olmayan bir durum var. Topu ayağında tutması bu da çok önemli. Hep al git kaybet ya da devam et vs.. işe yaramıyor işte.

Emrah sağ açık için konuşuyoruz.Ortasaha yada defans değil.Öyle düşün.Arkadaş kadrosunda sağ açığa koyduda Hamit'i ona istinaden yazdım.

Keşke KAP a bildirilmeseydi diyen arkadaşlar bildirilen sadece görüşmelere başlandığı anlaşıldığı değilki, bildirim mecburiyse ne yapılabilir her nişanlanan evlenmiyor ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt